F1 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : F1 2017 oyunu, hız tutkunlarını inanılmaz hızlı araçlarla mükemmel yarışlara sürükleyebilecek en gerçekçi Formula 1 oyunu!

F1 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 40 GB
işletim Sistemi : Win7, Win 8, Win 10 - (64 Bit)
Kategorisi : Yarış Oyunları
1.063 Kez indirildi.

F1 2017 Oyunu incelemesi :

F1 2017 oyunu, hız tutkunlarının inanılmaz gerçekçi yarış mücadelelerinde yer almanın tadını çıkarmanın tadını sizlerde çıkartmalısınız. Yeni otomobilleri ile enfes yarışlarda start almanın heyecanına sizlerde ortak olacaksınız. Her dönem bir yenisi çıkan bu muhteşem oyunda oyuncuları son derece gerçekçi yarışların tadını çıkartma deneyimi sizi bekliyor. Formula 1 aracı içerisinde kendinizi inanılmaz gerçekçi F1 pilotu gibi hissettirecek olan özelliklerin tadını çıkartmalısınız. 2017 F1 Dünya Şampiyonasında yer almak isteyenler için sitemizde yer verdiğimiz bu harika oyunun içerisinde unutmayacak olduğunuz bir oyunda yer alabilirsiniz.

Yeni rekorlara imza atmak ve süresiz eğlenceli zamanlar geçirmek istiyorsanız, ekibinizi seçip, hemen efsane yarışlara başlayın. F1 2017‘de eski sürümlere göre bir hayli eğlenceli yarışlarda yer almanın tadını çıkarırken diğer yandan da son derece eğlenceli maceralar sizi bekliyor. Mükemmel deneyiminin tadını çıkarmak için en hızlı aracı siz kullanmalısınız. Saymakla bitmeyen özellikler ve zenginliklerle hazırlanan yarış atmosferi sizi inanılmaz etkileyecektir. Formula 1 oyunları arasında en iyi ve en son çıkan bu muhteşem yarış oyununun lider pilotu olmaya çalışmalısınız. Kariyer modunda seçmiş olduğunuz f1 ekibi sizi inanılmaz destekleyecektir.

Bu oyunda oyuncuyu yalnızca F1’deki on-track heyecanına değil, aynı zamanda onunla beraberinde gelen off-track ilişkilerinde ve araç geliştirmesine eşi benzeri görülmemiş zenginlikler içermektedir. Sürücüleri son derece pozitif etkileyen yarış sisteminde kaza yapmamaya özen göstermelisiniz. Hasar raporlarına göre yarışlardan men edilebilir veya bir sonraki yarış startına kadar yarışlardan çekilmek zorunda kalabilirsiniz. F1 2017 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz tüm detaylarına katılmanın heyecanına ortak olabilirsiniz. Oyunun tanıtım videosu sayesinde tam anlamı ile muhteşem F1 yarışı tadını çıkartabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

F1 2017 Oyunu Ekran Görüntüleri :

F1 2017 Tanıtım Videosu :

F1 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Win7, Win 8, Win 10 - (64 Bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5 4690 or AMD FX 8320
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 40 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GTX 460 or AMD HD 5870 (1 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 11
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

sudden-strike-3-arms-for-victory-indir

Sudden Strike 3 Arms for Victory ile yeni stratejiler öğrenin! Strateji oyunları hayranlarını inanılmaz etkileyici…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...