Airport Simulator 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Airport Simulator 2015 oyunu, uçak simülasyon oyunu meraklıları için sitemizde yer verdiğimiz müthiş bir oyun!

Airport Simulator 2015 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe / İngilizce
Dosya Boyutu : 2 GB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
785 Kez indirildi.

Airport Simulator 2015 Oyunu incelemesi :

Airport Simulator 2015 oyunu, inanılmaz gerçekçi simülasyon oyunlar arasında yer alan bu uçak simülasyon oyunu ile tanışmalısınız. Bir çok versiyonu olan ve birbirinden eğlenceli senaryoları sizlerin önüne seren bu muhteşem oyunu sizlerde denemelisiniz. Yolcu uçakları inanılmaz gerçekçi tasarımlarla sizin kontrolünüze bırakılan bu harika oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Uluslar arası yolcu taşıma hizmeti veren dev bir yolcu uçağının kontrolünü ele alacak ve tüm bakım ile onarımlarının takibini bile siz yapacaksınız. Oyunda sizin asıl amacınız uluslararası hizmet veren bir hava alanı sahibi olacak ve tüm alanlarda yetkilere sahip olacaksınız.

Airport Simulator 2015 oyunu, önce acemi olarak başladığınız bu oyunda seviyeniz ilerledikçe profesyonellik dengelerini yükseltmeye çalışacaksınız. Türkçe dil desteği sayesinde son derece keyifli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu oyunda size yardımcı asistan da veriliyor. Oyunun başında paranız oldukça az olarak ama ilerleyen zamanlarda çalıştıkça ve hizmet kalitesini arttıkça daha fazla paralar kazanabilirsiniz. Oyunda kazandığınız paralarla daha çok hava alanı içerisinde yeni hizmet ek binaları tasarlayabilirsiniz. İlginizi son derece fazla çekebilecek olan bu harika oyunun içerisinde iniş ve kalkış izinleri gibi bir çok kontrol sistemlerini takip edeceksiniz.

Oyunda size bırakılan araçlarla hava alanı içerisinde gezebilir ve eksik gördüğünüz bir çok önemli detayları oyuna kazandırabilirsiniz. Heyecan verici hava alanı yönetim sisteminde yer alabilir ve daha önce hiç görmediğiniz uçak modellerini inceleyebilirsiniz. Oyunda çok fazla dikkat etmeniz gereken pistlerin niş ile çıkış şeritleri, güvenlik ekipmanları ile araçlarla destek vermenin deneyimi sizleri bekliyor. Yepyeni sunulan hizmetler arasında sizlere tam 14 kontrol edilebilir araç ve makine seçenekleri ile gelmektedir. Özel uçaklar, yolcu uçaklarının yanı sıra toplamda 5 farklı uçak türü ile muhteşem zamanlar geçirmeye hemen başlayın. Grafik kalitesi oldukça iyi ve eğlenceli seslendirmelerle hazırlanan Airport Simulator 2015 oyunu indirme sayfamızı sizlere sunuyoruz. İyi eğlenceler dileriz.

Airport Simulator 2015 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Airport Simulator 2015 Tanıtım Videosu :

Airport Simulator 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5-3570K veya AMD Phenom II X3 720
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 2 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce GTX 260 veya AMD/ATI Radeon HD4850 (1 GB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Fernbus_Simulator_indir

Fernbus Simulator oyunu, son zamanların en gerçekçi otobüs sürme oyunları arasında yer alan bu harika…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...