Flughafen Feuerwehr Simulator 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Flughafen Feuerwehr Simulator 2013 oyunu, acil müdahale ekiplerinden biri de siz olabilirsiniz!

Flughafen Feuerwehr Simulator 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 395 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
6.859 Kez indirildi.

Flughafen Feuerwehr Simulator 2013 Oyunu incelemesi :

Flughafen Feuerwehr Simulator 2013, inanılmaz eğlenceli simülasyon oyunları arasında yer alan bu ilgi çekici oyunu sizlerde çok beğeneceksiniz. Oyunda 112 acil servis hizmetlerini hava alanı gibi son derece önemi yüksek olan bölgelerde yapacaksınız. İnanılmaz geniş yelpazeli bir oyun olan bu harika oyunda zorlu ve bir o kadar eğlenceli yangın söndürme işlemleri beklemektedir. Oyunda kalkış esnasında tutuşan yolcu uçakları söndürmekle ve hava alanındaki tüm güvenlik merkezlerinden siz sorunlu olacaksınız. Birbirinden farklı acil servislik olaylara koşabilecek ve yangın söndürme sistemlerine ait araçları kullanabilirsiniz.

Kurtarma çalışmalarında yer alma şansınız size veren bu simülasyon oyunları sevenler tarafından çok beğeniliyor. Yeni versiyonu henüz çıkmadı ve bu serisinde sizleri son derece tehlikeli yangınları söndürme bölümleri yer almaktadır. Flughafen Feuerwehr Simulator 2013, içerisinde olağan üstü eğlenceli maceralarda yer almanın deneyimine hemen katılabilirsiniz. Klasik olan alet edevat çantaları, ilk yardım çantası ve çeşitli işinize yarayabilecek olan tüm gereksinimleri bulabilirsiniz. Oyunda yaralılar için ambulans ve taşıma sedyeleri bulunuyor, bunlarında yönetimleri size ait ve en iyi şekilde kullanmanız gerekmektedir. Heyecan verici senaryoları ile akıl almaz maceralara katılabileceksiniz. İtfaiye, ambulans ve acil müdahaleler için kullanılan otomobillerin tamamını tek tek deneyebilirsiniz.

En iyi şekilde dizayn edilmiş olan itfaiye araçları en iyi şekilde kullanabilmek için oyun içerisindeki eğitim salonlarında bulabilirsiniz. Kuralları oldukça sabit ve imkansızları başarma deneyimini sizlere an ve an yaşatabilecek olan en iyi oyunlardan biri olduğunu garanti ediyoruz. Sistemi oturmuş ve kontrolleri oldukça kolaylaştırılmış, kimi zaman zorlu ve kimi zamanda eğlenceli bölümleri sizlere sunmaktadır. Flughafen Feuerwehr Simulator 2013 oyunu indirme sayfamızdan tamamen ücretsiz indirme şansını sizlere verdiğimiz bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Grafikleri mükemmel ve eğlenceli ses efektleri ile sunulan bu muhteşem oyunda kahraman olmak için tüm tehlikelerin üstesinden gelmelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Flughafen Feuerwehr Simulator 2013 Ekran Görüntüleri :

Flughafen Feuerwehr Simulator 2013 Tanıtım Videosu :

Flughafen Feuerwehr Simulator 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel Core 2 Quad 2.84 GHz veya AMD Eşdeğer işlemciler
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 395 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

shift-2-unleashed-indir

Need for Speed SHiFT 2 Unleashed oyunu, akıl almaz gerçekçi grafikleri ile araba yarış oyunu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...