Michael Schumacher World Tour 2004
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Michael Schumacher World Tour 2004 oyunu, efsane pilotun kontrolünde müthiş yarışlara katılın!

Michael Schumacher World Tour 2004 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 47,60 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Yarış Oyunları
136 Kez indirildi.

Michael Schumacher World Tour 2004 Oyunu incelemesi :

Michael Schumacher World Tour 2004 ile sıra dışı yarışın!

Formula 1 yarış oyunlarını takip eden oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz bu harika oyunda çok eğlenceli zaman geçireceksiniz. Formula 1 yarışlarının efsane pilotu olan Michael Schumacher’i konu alan bu mükemmel oyunda Ferrari model aracıyla akıl almaz yarış deneyimi sizleri bekliyor. Demo oyun indir sitemizde yerini alan bu oyunda üç farklı yarış modu ve birbirinden eğlenceli yarış deneyimi sizleri bekliyor. Oyunda bu kez Formula 1 araçları değil yerine karting araçları gelmiş ama hız konusunda bir şey değişmemiş. Michael Schumacher World Tour 2004 oyunu ile aynı ismi taşıyan bu nefes kesen oyuna karting araçlarını sizde kullanmalısınız. Michael Schumacher World Tour oyunu, hiç karting oyunu oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız sizleri akıl almaz yarış deneyimi bekliyor.

3D kart simülasyon oyunu olan bu mükemmel oyunun içerisinde 3 farklı yarış sınıfı ile sizleri karşılıyor. Dünyanın dört bir tarafında 17 farklı pist içerisinde karting yarış sistemine dahil olacaksınız. Yeteneklerinizi sergileyerek kariyer modunun içerisinde yükselin ve giderek zorlaşan yarış sistemine sizde katılmalısınız. Karting araçlarını kontrol etmek son derece zor olduğunu bilmelisiniz. İnanılmaz yüksek hızla ilerlerken ani yapacak olduğunuz viraj alma hareketi ile aracınızı devirebilir ve yarıştan eğlenebilirsiniz. Yarışların skorlarını çevrim içi tabelada tutulduğunu unutmayın. Michael Schumacher World Tour oyunu indir sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve ücretsiz oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun görüntüleri o zamanlara göre oldukça iyi hazırlanmış olduğunu söyleyebiliriz. İyi eğlenceler dileriz.

Michael Schumacher World Tour 2004 Ekran Görüntüleri :

Michael Schumacher World Tour 2004 Tanıtım Videosu :

Michael Schumacher World Tour 2004 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : intel Pentium IV / AMD Autlon 1,3 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 47,60 MB
  • Ekran Kartı VRAM : On-board graphics
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

heavy_weapon_indir

Heavy Weapon oyunu, tank savaş oyunları severler için sitemizde yer verdiğimiz en heyecanlı grafiklere sahip…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...