FIFA Football 2005
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : FIFA Football 2005 oyunu, futbolda maziyi hatırlayıp, efsane futbolcularla maç oynayın!

FIFA Football 2005 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 86,08 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Spor Oyunları
5.554 Kez indirildi.

FIFA Football 2005 Oyunu incelemesi :

FIFA Football 2005 oyunu ile efsane maçlara çıkın!

Oyun indirme sitesi olarak hizmet veren sitemizdeki futbol oyunları arasında yeni eklediğimiz bu çok eski oyun ile sizde tanışmalısınız. 2018 yılında olmamıza rağmen halen çok eski futbol oyunlarının ilgi gördüğünü oyun severlerimiz tarafından gelen bu oyunun istekleri üzerine anlamış bulunmaktadır. Oyun istek sayfamızdan bizlere yaptığınız oyun isteklerine en kısa sürede cevap vermeye ve istediğiniz oyunları eklemeye devam ediyoruz. FIFA Football 2005 oyunu, detaylı incelememiz sonucunda grafikleri o yıllara göre iyi ve seslendirmeleri heyecanlı futbol oynamamızı sağlamaktadır. Fifa 2005, içerisinde bir çok özellik var ama bunları abartmaya gerek yok, sonuçta üzerinden on yılı aşkın geçmiş bir oyunda bahsediyoruz.

FIFA Football 2005 oyunu, serinin atılım yapılan ve fifa serisinin yeni özelliklere geçişi sağlayan oyunun demosunu sizlere sunuyoruz. EA Sport tarafından yıllardır istikrarlı bir şekilde üzerinde çalışan ve en son Fifa 2018 oyunu ile kalitesini kanıtlamıştır. Yıllardır tartışılan ise Fifa oyunları mı? Pes oyunları mı? sorusunun cevabını vermek mümkün değil, çünkü her ikisinde inanılmaz sayıda hayranı var ve sürekli oynanıyor. Bugün sizlere maziyi hatırlatacak ve 2005 yılının efsane futbolcuları ile heyecanlı maçlar oynamanızı sağlayan bu oyunu oynamanızı ve o zamanların efsane futbolcularını tanımanızı sağlamak istiyoruz.

O yılların efsane futbolcular arasındaki en önemli isimlerde şöyle ; Buffon, Zebina, Cannavaro, Thuram, Zambrotta, Emerson, Nedved, Del Piero, Camorenesi, Trezeguet, Ibrahimovic, Lehman, Toure, Lauren, Campbell, Ashley Cole, Gilberto Silva, Vieira, Ljunberg, Pires, Fabregas ve Thierry Henry gibi bir çok yıldız futbolcuların tarihe geçtiğini söyleyebiliriz. Bu futbolcuların hayran kitlesi oldukça fazla ve sizlerde en az birine hayransanız bu oyunda o futbolcunun takımını seçip maçlara çıkabilirsiniz. Şimdiki yeni futbol oyundaki gibi mimikler, jestler, hisler ve futboldaki muhteşem çalım hareketleri olmasa da sade bir futbol oynama bakışını ayağınıza getiriyor. Sert şutları vole ve rövaşata ile şut atmak gibi özellikler var ve şut çekmek gerçekten çok eğlenceli oluyor.

Hassas hakem ayarları yok, sabit kafa her türlü faul ve doğru kararları veren hakem yapısı oyunda mevcut ki hakemle oynarsanız kırmızı veya sarı kart bile yiyebilirsiniz. Oyunun avantajları arasında oyun severleri en çok ilgilendiren sistem gereksinimleri oluyor, merak etmeyin oldukça düşük bilgisayar sistemlerinde bile sorunsuz oynayabilirsiniz. FIFA Football 2005 oyunu indir sayfamızdan ücretsiz olarak demo sürümünü indirip, kolay kurulumu hemen ardından maç oynamaya başlayabilirsiniz. Grafikleri çok iyi değil fakat görüntü kalitesi futbol oyununuzu engellemediği gibi heyecan katan seslendirmeleri eğlenceli maçlarda kupalar kaldırabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

FIFA Football 2005 oyunu Ekran Görüntüleri :

FIFA Football 2005 Tanıtım Videosu :

FIFA Football 2005 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : intel Pentium IV / AMD Autlon 1,8 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 86,08 MB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce4 MX or on-board graphics
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 5.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

assassins-creed-rogue-indir

Ubisoft oyun yapımcısı tarafından hazırlanan bu oyun serisinin en gerçekçi deneyimine katılmanın muhteşem heyecanına ortak…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...