F1 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Efsane formula 1 oyunlarının en versiyonu olan F1 2016 oyunu ile sizlerde tanışmalısınız!

F1 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretli
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca
Dosya Boyutu : 20 GB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Yarış Oyunları
1.443 Kez indirildi.

F1 2016 Oyunu incelemesi :

Codemasters Games tarafından hazırlanan bu harika oyunun içerisinde son derece gerçekçi yarışlara katılabileceksiniz. Formula 1 araba yarış oyunları arasında sizleri son derece eğlenceli maceralara sürükleyecek olan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. 2016 yılının en gerçekçi yarış oyunu olan harika oyunun içerisinde akıl almaz bir yarış sistemi sizleri bekliyor.

F1 2016 oyunu, gerek grafikleri gerekse yenilenmiş yarış kuralları ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Özel yarış sistemleriyle sizleri büyüleyecek olan bu harika oyunun içerisinde seçmiş olduğunuz olağan üstü Formula 1 yarış arabası ile akıl almaz heyecanlı yarışlarda yer alacaksınız. Özenle hazırlanan yarış sistemlerinde seçecek olduğunuz aracın ekibini en iyi şekilde yönetmek ve yarışlarda lider olmak zorundasınız. Bu oyunda tamamen lisanslı gerçek hayatta yarışlar yapan özel araçları görüp ve seçimini yaparak yarışlara katılacaksınız.

F1 oyunları seviyorum diyorsanız muhakkak oynamanızı tavsiye ediyoruz. F1 2016 oyunu indirme sayfamızdan oyuna ulaşabileceksiniz, fakat dikkat etmeniz gerekiyor, bu oyunda kesinlikle demo versiyon yoktur. Grafikleri son derece heyecan verici ve akıl almaz seslendirmeleri ile harika zamanlar geçirebilirsiniz. Ses efektleri ve inanılmaz eğlenceli grafiklerle olağan üstü yarışlara katılmanın muhakkak heyecanına sizlerde ortak olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

F1 2016 Tanıtım Videosu :

F1 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Core i5 530 or AMD FX 4100
  • Yeterli Ram : 8 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 20 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GTX 460 or AMD HD 5870 - 1 GB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

lego-racers-2-indir

LEGO Racers 2 oyunu, lego oyunları hayranları için sitemizde yer verdiğimiz bu muhteşem oyunda akıl…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...