Nba Live 2003
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Nba Live 2003 oyunu ile inanılmaz gerçekçi basketbol deneyimi sizleri bekliyor!

Nba Live 2003 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 119 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
1.733 Kez indirildi.

Nba Live 2003 Oyunu incelemesi :

Nba Live 2003 oyunu ile sizleri son derece heyecan verici basketbol oyununda zaman geçirme deneyimine sizlerde ortak olacaksınız. Eski versiyonunu olmasına rağmen tüm oyun severlerin gözdesi olmaya devam ettirmektedir. Grafikleri ve inanılmaz heyecanlı basketbol oyunu oynama heyecanına ortak olacak ve aynı zamanda gerçeğine çok yakın basketbol maçlarında yer alacaksınız.

Nba Live 2003, içerisinde en meşhur basketbol takımları ve NBA liglerinin muhteşem görsel şovları yerlerini almaktadır. Eski sürümlerinden inanılmaz geliştirmeler ve özelliklerle tasarlanmış olan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Yeni sürümlerine ayak uydurabilen ve aynı zamanda mükemmel deneyimleri ile basketbol oynamanızı destekleyen mükemmel bir kontrol sistemi yer almaktadır.

Basketbol tutkunlarının severek oynadıkları bu oyunun içerisinde muhteşem hareketler ve inanılmaz basketbolcu yetenekleri ile karşı karşı ya geleceksiniz. Zamana karşı mücadelelerde çoğu zaman son saniyelerde attığınız üçlük basketlerle rakiplerinizi mağlup edebilirsiniz. Nba Live 2003 oyunu indirme sayfasından demo versiyonunu ücretsiz indirebilecek ve oynamaya başlayacaksınız. Grafiklerinin inanılmaz olduğu bu sürümde nefes kesen basketbol oynamanın heyecanına ortak olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Nba Live 2003 Tanıtım Videosu :

Nba Live 2003 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium Dual Core / AMD Athlon 2,8 MHz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 119 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

counter-strike-5

Counter Strike oyunları, kabullenilmiş en mükemmel aksiyonları serisine imza atmıştır. Valve oyun yapımcı firmasına artık…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...