Colin McRae Rally 2005
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Colin McRae Rally 2005 oyunu ile efsane yarışlara tekrardan katılmanın deneyimine ortak olacaksınız!

Colin McRae Rally 2005 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 284 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Yarış Oyunları
1.342 Kez indirildi.

Colin McRae Rally 2005 Oyunu incelemesi :

Colin McRae Rally 2005 oyunu ile sizlere efsane yarışların heyecanına başlayabilirsiniz. Yarış oyunları arasında sizleri inanılmaz hızlı yarış arabası kullanmaya davet ediyoruz. Colin McRae Rally yarış oyunları sersinin hayranıysanız ve tüm serisini oynamak istiyorsanız kesinlikle bu oyunu da oynamalısınız. Nefis süren yarışlara kesinlikle kaza yapmamaya özen göstermelisiniz ve aracınızın çok ağır hasar aldığında da yarışlardan düşebilirsiniz.

Ralli heyecanını en iyi yansıtan nadir oyunlardan birinde yer alacaksınız. Yarışlarda seçmiş olduğunuz araç ile yağmurlu, çamurlu, dağlık alanlar ve çakıllı yollardan korkunç hızlarla ilerleyebilecek olduğunuz pistler işinizi bazen inanılmaz zorlayacaktır. Colin McRae Rally 2005, nefesleri kesen sert ve olağan üstü yarışlarda yer almanın deneyimini sizlere sunuyoruz.

Oyun modları arasında bulunan Championship modu oyunun en heyecanlı modu oluyor. Bu modda kesinlikle frene basmak yok, tam gaz inanılmaz hızlı ilerleyerek liderliği almak zorundasınız. Colin McRae Rally 2005 oyunu indirme sayfamızdan oyunu ücretsiz sahip olabileceksiniz. Oyunun grafikleri o zamanın en kaliteli yarışma deneyimini sizlere sunmaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

colin mcrae rally 2005 oyunu indir - Colin McRae Rally 2005

Colin McRae Rally 2005 Tanıtım Videosu :

Colin McRae Rally 2005 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,8 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 284 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

roadside-assistance-simulation-indir

Roadside Assistance Simulation oyunu, son derece gerçekçi senaryolarla hazırlanan bu muhteşem oyunda sizlerde çok eğleneceksiniz….

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...