Agrar Simulator 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Agrar Simulator 2013 oyunu ile sizleri son derece gerçekçi zamanlar geçireceksiniz!

Agrar Simulator 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 675 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.690 Kez indirildi.

Agrar Simulator 2013 Oyunu incelemesi :

Çiftlik simülasyon oyunları arasında yer alan bu ilgi çekici oyunun içerisinde bir çiftlik maceralarında olan traktörleri kullanacaksınız. Agrar Simulator 2013 oyunu, ileri gelen teknolojik sistemleri ile sizleri karşılayacak olan bu harika oyunu sizlerde çok seveceksiniz. Çiftli oyunları hayranlarını çok etkileyecek olan bir çok müthiş geliştirmeler sizleri beklemektedir. Traktörleri son derece gerçekçi ve çeşitli tarım araçlarına ait ekipmanları kullanarak çiftli büyütmeye çalışacaksınız. Farming Simulator oyunları içerisinde olduğu gibi özel yeteneklere sahip olan zengin traktör markalarına ait güçlü traktörlerle çiftlik işlerinin üstesinden geleceksiniz. Gerçek boyutlu tarlalarda ekme ve biçme işlerini yapabilecek olduğunuz bu harika oyunu çok seveceksiniz.

Agrar Simulator 2013 oyununda çok daha fazla tarla ve ekme işlemlerinin yapıldığını söyleyebiliriz. İnanılmaz gerçekçi manzaralar eşliğinde zaman geçirecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz. Eşi benzeri olmayan görevlere yer verilmiş harika bir oyun sistemi sizleri bekliyor. Oyunun haritaları inanılmaz geniş olduğundan dolayısı ile tarla işleriniz hiç bitmeyecek boyutlara ulaşabiliyor. Sürekli büyümenizi sağlamak için ekin ekip, hasat toplayıp, satarak para kazanmak zorundasınız. Oyunda para kazandıkça çok daha güçlü traktör ve gereçleri satın alabileceksiniz.

Topraklarınızı en iyi şekilde değerlendirebilir ve aynı zamanda zengin olmak için çok daha fazla ürün satabilirsiniz. Oyunun içerisinde geliştirilmiş dükkanlar ne istiyorsanız var. Dükkanlardaki ürünleri oyunda seviyenize göre paranızda olmanızda gerekiyor. Tüm eşyaları satın almanız için oyun içerisinde birbirinden farklı tarlarla çeşitli ürünler yetiştirmelisiniz. Agrar Simulator 2013 oyunu indirme sayfamızdan tamamen ücretsiz indirebilecek olduğunuz bu oyunu sizlere tavsiye ederiz. Görüntü kalitesi oldukça iyi olan ve eşi benzeri olmayan manzaralarla oyun oynama şansına sahip olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Agrar Simulator 2013 Ekran Görüntüleri

Agrar Simulator 2013 Tanıtım Videosu :

Agrar Simulator 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,2 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 675 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 10.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

forsaken-world-indir

Forsaken World oyunu, online MMORPG deneyimini sizlere verebilen en iyi oyunlardan birinde yer almanızı tavsiye…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...