Pes 2014
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Pes 2014 oyunu ile sizleri inanılmaz heyecan verici futbol oyunu oynama deneyimi sizleri bekliyor!

Pes 2014 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2014
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1.6 GB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
Kategorisi : Spor Oyunları
9.466 Kez indirildi.

Pes 2014 Oyunu incelemesi :

Konami oyun yapımcı firması tarafından hazırlanan bu futbol serisinin en son çıkanlarından biri olarak hafızamızda yer alıyor. Futbol oyunu oynama kalitesini bir tık daha ileri sürükleyen bu oyunda sizleri şaşırtacak bir çok yeni özellikler ve heyecan verici maceralarda yer alacaksınız. Pes 2014 oyunu, diğer önceki serilerine göre çok daha gerçekçi ve inanılmaz heyecanlı futbol oyunu oynama deneyimini sizlere sunmaktadır. Pro Evolution Soccer 2014 oyunu, mükemmel grafikleri ve son derece heyecan verici futbol deneyimiyle sizlere sunulan harika bir oyundur. Futbol oyunlarının en iyisi olan Pro Evolution Soccer oyunları, her zaman olduğu gibi yine özel sistematik analizler ve birbirinden gerçekçi görüntülerle hazırlanmış olan bu oyunda yer almalısınız.

Pes 2014’de takımlar gerçek dizilişleri ve taktiksel anlamda gerçek futbol oyunu oynama performanslarını sahaya yansıtan futbolcularla oyun oynama şansına sahipsiniz. Eski Pes sürümlerine göre inanılmaz değişiklikler ve zenginlikler katılmış olan bu oyundaki futbol akışına sizlerde ortak olacaksınız. Oyunda savunma sistemleri çok daha zorlu ve kalecilere inanılmaz kabiliyetler eklenmiş olduğu gözden kaçmıyor. Müthiş maçlarla inanılmaz gerçekçi zaman geçirecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Dünyanın en popüler takımlarını kapsayan bu oyunda dilediğiniz ligden dilediğiniz takımla istediğiniz turnuvalar futbol oynama şansına sahipsiniz.

Kamera açıları inanılmaz gerçekçi olarak hazırlanmış olan Pes 2014 oyununda birbirinden farklı yeniliklerle maç heyecanları sizi bekliyor. Oyun içerisinde oldukça gerçekçi futbol akışına ortak olacak ve takımızın özel marşlarını seslendiren taraftarla inanılmaz eğleneceksiniz. Oyunu gerçekçi kılan taraftar desteklerini bile çok rahat hissedeceksiniz. Kendi evinizde oynayacak olduğunuz maçların bir çoğunu taraftarların yoğun baskıları sayesinde kazanacaksınız. 2014 yılının yeni transferleri işlenmiş olan bu mükemmel oyunda seçmiş olduğunuz takımla şampiyonlar ligi heyecanına katılabilirsiniz. İnanılmaz hissi tavırlar sergileyen futbolculara hayran kalacaksınız.

Futbolcular topa hakim ve gerçek tavırlarını korumak şartıyla hazırlanan oyun oynama stillerine şaşkın gözlerle bakabilirsiniz. Takımıza yeni oyuncu transferleri ve aynı zamanda taktiksel anlamda özel geliştirmelere katılabilecek olduğunuz bu oyunda zorlu rakiplerle zorlu maçlarda yer alacaksınız. Taktik ve stratejik futbol oyunu oynama gayretinize en iyi şekilde destek verecek olan Pes 2014 oyunu indirme sayfamızı sizlere sunuyoruz. Grafik kalitesi oldukça net ve mükemmel olan bu oyunun deneyimine kesinlikle sizlerde katılmalısınız. Zenginlerini saçmakla bitmeyecek olan bu oyunda özel geliştirilmiş seslendirmeleri oyuna inanılmaz can katmaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Pes 2014 Ekran Görüntüleri

Pes 2014 Tanıtım Videosu :

Pes 2014 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
  • Gereken işlemci : Pentium 4 2.2 GHz - Athlon XP 1700+
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1.6 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : DX11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

drag-battle-racing-indir

Drag Battle Racing oyunu ile muhteşem drag yarışları yapın! Android işletim sistemli telefon ve tabletler…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...