Hunting Unlimited 2011
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Hunting Unlimited 2011 oyunu müthiş avlanma heyecanına ortak olacaksınız!

Hunting Unlimited 2011 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2011
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 351 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
3.081 Kez indirildi.

Hunting Unlimited 2011 Oyunu incelemesi :

Hunting Unlimited 2011 oyunu sizi bilgisayar başında uzun saatlerce tutabilecek olan bu oyunun içerisinde muhteşem zaman geçirebileceksiniz. Avlanma oyunu severler için sitemizde yer verdiğimiz bu oyunun içerisinde harika zaman geçireceksiniz. Av tüfekleri ve birbirinden farklı avlanma sistemleriyle hazırlanan bu müthiş oyunda vahşi ormanda olağan üstü zaman geçireceksiniz.

Hunting Unlimited 2011, muhteşem grafiklerle hazırlanan bu oyuna özel hazırlanan haritalar ve aynı zamanda ilgi çekici orman manzaraları eşliğinde inanılmaz zaman geçireceksiniz. Avcılık tekniği bilen ve avlanma konusunda üstün bilgiye sahip olanlar bu oyunda harika zaman geçirecekler. Profesyonel avcılar bu oyunu oynayarak bilgilerine çok daha fazla tecrübe kazandıracak bu oyunu oynamalarını tavsiye ediyoruz.

Hunting Unlimited 2011 oyunu, diğer versiyonlara göre daha güçlü silahların yanı sıra çok daha vahşi hayvanları avlama peşine düşeceksiniz. Avlanma oyunlarının en iyisi olan bu oyunun içerisinde inanılmaz gerçekçi zaman geçireceksiniz. Otantik ormanlar içerisinde mükemmel avlanma heyecanına kesinlikle sizlerde katılmalısınız. Gece ve gündüz avlanma sistemine dahil olacak olduğunuz Hunting Unlimited 2011 oyunu İndirme sayfasını sizlere ücretsiz sunuyoruz. Oyunun görüntü kalitesi oldukça iyi ve benzersiz avlanma seslendirmeleri harika zaman geçireceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Hunting Unlimited 2011 Ekran Görüntüleri

Hunting Unlimited 2011 Tanıtım Videosu :

Hunting Unlimited 2011 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,2 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 351 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : DX9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Half-Life_2_indir

2004 yılında ilk çıkışıyla oyun severleri inanılmaz heyecanlı aksiyonlarla dolu savaş oyunu oynama heyecanına ortak…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...