Fifa 2006
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Fifa 2006 oyunu, fifa serisinin tanınmasında en büyük rol oynayan futbol oyunlarından birini sizlere sunuyoruz!

Fifa 2006 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 344 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
3.618 Kez indirildi.

Fifa 2006 Oyunu incelemesi :

Fifa 2006 oyunu, futbol oyunu hayranlarını hem maziyi hatırlatacak hemde inanılmaz eğlenceli futbol maçlarında yer almanızı sağlayacaktır. Avrupa’nın en gözde takımlarını kapsayan bu harika oyunda takımızı kupalar kazandırmaya çalışacaksınız. Uluslar arası futbol maçlarında yer alma deneyiminin yanı sıra o yılların efsane futbolcuları olan Rooney ve Ronaldinho gibi futbolcularla oynama şansına sahip olacaksınız. Fifa oyunları serisinin en sevilen oyunlar arasında yerini alan bu müthiş oyun halen oynayan kişi sayısı oldukça fazla olduğunu söyleyebilirsiniz.

Günümüzdeki futbol oyunları çok daha iyi son derece hassas ayarlarla hazır olduğu elbette biliyoruz ama Fifa 2006’da bir çoğu özellik olmamasına rağmen sevilmektedir. Mazinin efsane futbolcuları ile birbirinden farklı maçlarda yer alırken o zamanlardaki futbol anlayışını görmüş olacaksınız. Oyunda oldukça geniş kapsamlı antrenör özellikleri sayesinde takımızı hem güçlendirecek hemde rakiplerinize karşı en güçlü takımla çıkabileceksiniz. Bu oyunda tüm futbolcu kontrolü sizin elinize bırakılıyor ve dilediğiniz gibi takımın taktiksel güçlerini ayarlayabilirsiniz.

Futbol oyunu hayranıyım diyenlerin muhakkak denemelerini tavsiye ettiğimiz Fifa 2006 oyununda şampiyon olmak için zorlu takımları yenmek zorundasınız. Oyunda turnuvalar düzenleyip, kupalar kazanıp, en yüksek skorlarla hem eğlenecek hemde takımınızı zenginleştireceksiniz. Kazandığınız maçlardan kulübe gelecek olan paralarla yeni transferler yapacak ve takımınızın gücüne güç katacaksınız. Fifa 2006 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirme şansını sunduğumuz bu oyunda çok eğlenceli futbol deneyimi sizleri beklemektedir. Görüntü kalitesi oldukça farklı ve son derece eğlenceli maçlara çıkmanızı sağlayacak olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Fifa 2006 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Fifa 2006 Tanıtım Videosu :

Fifa 2006 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : intel Pentium IV / AMD Autlon 1,3 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 344 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia Geforce 6800 (128 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

bejeweled-3-indir

Bejeweled 3, dünyanın 1 numaralı bulmaca çözme oyunu! Gelmiş geçmiş en sevilen bulmaca oyunu oynama…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...