Football Manager 2020
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Football Manager 2020 ile yenilen menajerlik oyunu ile tanışın!

Football Manager 2020 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe/İngilizce/Almanca
Dosya Boyutu : 7 GB
işletim Sistemi : Windows 7 SP1, Win8.1, Win10 (64-bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
289 Kez indirildi.

Football Manager 2020 Oyunu incelemesi :

Football Manager 2020 ile yeni menajerlik görevlerine katılın!

Oyun dünyasına her yıl yenisi eklenen ve aynı zamanda çok beğenilerek oynanan bu muhteşem serinin en versiyonu ile tanışın. Her zamankinden daha gerçekçi ve aynı zamanda futbol oyunu severler için daha canlı olarak hazırlanmış, yeni versiyonu ile tanışın. Football Manager 2020, diğer serilerine göre hem gerçekçi, hemde çarpıcı olayları ile oyuncuları inanılmaz heyecanlandırıyor. Mükemmel hazırlanan senaryolar ve aynı zamanda akıl almaz deneyimlerle sunulan bu harika oyunu sizde denemelisiniz. İlgi çekici senaryolar ve bir çok eklenen yeni görevler sayesinde oyunları son derece heyecanlı maceralara ortak olacaksınız. Futbol tutkunlarının kendi takımlarını yönetebilecek oldukları bu harika oyunu hemen sizde denemelisiniz.

Football Manager 2020 oyunu, eski serilerinden çok daha fazla moda ve aynı zamanda daha ince futbol detaylarına inebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan demo versiyonunda bile tüm özellikleri görebilecek ve etkileyici taktikleri verebilirsiniz. Kendinize özgü bir futbol takımı kurun ve takımınızı en iyi şekilde yönetebilmek için her zamanda yenilikleri kulübünüze kazandırmak zorundasınız. Dünyadaki tüm futbol kulüplerinin yer aldığı bu eğlenceli oyunun içerisinde en kral menajer olmaya çalışmalısınız. Kişisel becerilerinizi ön plana çıkarın ve en zengin kulübe sahip olmanın tadını çıkarın. 2500’den fazla futbol kulübü ile tanışın ve her birinden en yetenekli futbolcuları seçmeye çalışmalısınız.

Kulüplerdeki en iyi oyuncularla sözleşme imzalayıp geleceği şekillendirin, 500.000’in üzerinde gerçek oyuncu ve personeli gözlemleyin. Kendi formanızdan tutunda kulüp reklamlarına kadar yönetebilecek olduğunuz bu bu akıl almaz oyunun tadını hemen sizde çıkarın. Sıfırdan yeni bir futbol takımı kurabilirsiniz ve kurduğunuz takım ile uluslar arası kupalara katılarak kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Football Manager 2020 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak ulaşabilir ve oynayamaya başlayabilirsiniz. Gerçekçi grafikleri ve oldukça eğlenceli senaryoları ile harika menajerlik oyunu sizleri beklemektedir. İyi eğlenceler dileriz.

Football Manager 2020 Ekran Görüntüleri :

Football Manager 2020 Tanıtım Videosu :

Football Manager 2020 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7 SP1, Win8.1, Win10 (64-bit)
  • Gereken işlemci : Intel Pentium 4 / Intel Core 2 or AMD Athlon 64 – 2.2 GHz +
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 7 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant internet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

microsoft-flight-simulator-x-indir

Microsoft Flight Simulator X oyunu inanılmaz gerçekçi uçuş simülasyon oyunu oynama deneyimine ortak olacaksınız. Birbirinden…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...