Awesome Soccer World 2010
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Awesome Soccer World 2010 oyunu, futbol oyunu hayranları son derece eğlenceli maçlar beklemektedir!

Awesome Soccer World 2010 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 66,5 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
571 Kez indirildi.

Awesome Soccer World 2010 Oyunu incelemesi :

Dünyanın en sevilen spor oyunları arasında yer alan futbol oyunları arasına farklı bir oyun ile daha merhaba diyoruz. Awesome Soccer World 2010 oyunu, futbol oyunu oynama deneyimini sizlere en iyi şekilde verebilecek olan bu harika oyunu çok seveceksiniz. Bir çok futbol oyunundan çok daha farklı ve eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayabilecek olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Özenle hazırlanan grafikleri ve sın derece eğlenceli maçlarda yer almanın heyecanını sizlere verebilecek Awesome Soccer World 2010 oyunu ile tanışmalısınız.

Büyük kulüplerin ve zengin takımların yer aldığı bu harika oyunda muhakkak sizlerde yer almalısınız. Red27 studios tarafından hazırlanan bu muhteşem oyunun içerisinde ister ülkeler arası futbol oynayın isterseniz de gelişmiş ülkelerin zengin futbol takımları ile son derece eğlenceli maçlarda yer alacaksınız. Oyunda birbirinden farklı futbol oyunu oynama deneyimini verebilecek ve aynı zamanda oldukça eğlenceli maçlarda yer almanın deneyimine ortak olacaksınız.

İngiltere ve İspanya liglerinin en güçlü futbol takımlarının da yer aldığı bu harika oyunun içerisinde oldukça eğlenceli maçlarda yer alabilirsiniz. Awesome Soccer World 2010 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirilen ve aynı zamanda son derece heyecanlı maç oyunu oynayabilirsiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve heyecan verici ses efektleri ile çok eğleneceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Awesome Soccer World 2010 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Awesome Soccer World 2010 Tanıtım Videosu :

Awesome Soccer World 2010 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 66,5 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia Geforce 6800 (128 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

road-patrol-truck-indir

Road Patrol Truck oyunu ile araç kurtarmaya çalışın! Simülasyon oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan Road…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...