Hunting Unlimited 2008
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Hunting Unlimited 2008 oyunu, heyecanlı avlanma deneyimine sizlerde katılmaya başlayın!

Hunting Unlimited 2008 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1 GB
işletim Sistemi : WinXP/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
2.399 Kez indirildi.

Hunting Unlimited 2008 Oyunu incelemesi :

Hunting Unlimited 2008 ile avcılığa başlayın!

Avcılık deneyimini arttırabilecek olduğunuz Hunting Unlimited oyunları serisinden birini daha sizlerde buluşturuyoruz. Hunting Unlimited 2008, içerisinde birbirinden farklı avlanma taktikleri ve müthiş geliştirilmiş olan dürbünlü tüfeklerle avcılık maceralarına başlayın. Muhteşem manzaralar eşliğinde hazırlanan ormanlar içerisindeki avlanma yasağı olmayan hayvanları avlayacaksınız. Oyunda en büyük amacınız ise avlanması inanılmaz zor av hayvanları ve hedefleri vurarak en büyük avcı ödülünü kazanmaya çalışmalısınız. Tüm serilerinde olduğu gibi bu serisinde de olağan üstü ortamlar ve muhteşem doğa manzaraları bulunmaktadır. Hayvanları avlamak için kendinizi en iyi şekilde kamufle edin ve özel gizlenme alanlarına hayvanları sizi fark etmeden yerleşin.

Hunting Unlimited 2008 oyunu, birbirinden farklı 8 avlanma alanları ile oyunda harika zamanlar geçirmenizi sağlıyor. Her alanın özellikleri kendisine göre gelişmiş özelliklerin yanı sıra benzersiz görevleri beraberinde getirmektedir. 8 av bölgesini kapsayan büyük dağ sıraları, akarsular, alanlar ve ormanlardan taş ocakları gibi bir çok zengin mekanları da içerisine almaktadır. Orta Rockies, Güney Rockies, Yukarı Orta Batı, Pasifik Kuzeybatı, Güneybatı, Güney Orta Ovaları, Kuzey Rockies ve Afrika’nın ıssız ormanların en iyi avcısı siz almalısınız.

Her bölümde avınızı en hızlı şekilde belirledikten hemen sonra en doğru pozisyonu alarak en iyi tek atışı yapmanız gerekmektedir. Oyunda bir çok çeşitli modlar var ve bu modların bize göre en iyisi kesinlikle serbest avlanma modu olmaktadır. Mermi efektleri ile oyunda avınızı vurduğunuz ana kadar yakın çekimden izleyebilirsiniz. Hunting Unlimited 2008 oyunu indir sayfamızdan ücretsiz ulaşabilecek ve oynamaya başlayabilirsiniz. Grafikleri oldukça iyi ve sonra derece heyecanlı oynanan bu müthiş oyunu sizlerde denemelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Hunting Unlimited 2008 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Hunting Unlimited 2008 Tanıtım Videosu :

Hunting Unlimited 2008 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXP/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Pentium® 4 1.4 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 (128 MB VRAM)
  • Ses Kartı : Direct X Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

car-tuning-simulator-indir

Car Tuning Simulator inanılmaz gerçekçi araba simülasyonu! Günümüzde ilgi çeken oyunlar arasında yerini alan Car…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...