F1 2020
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : F1 2020 oyunu ile inanılmaz gerçekçi formula 1 yarışlarına katılın!

F1 2020 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce/Almanca
Dosya Boyutu : 80 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64 Bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
262 Kez indirildi.

F1 2020 Oyunu incelemesi :

F1 2020, merakla beklenen F1 yarışına katılın!

Formula 1 araba yarışı hayranlarının çok yakından takip ettikleri serinin en son versiyonu olan F1 2020 oyunu ile karşınızdayız. Şimdiye kadarki en gerçekçi yarış oyunlarını geride bırakabilecek kaliteye grafikleri ile rakiplerini geriden bırakan bu oyun ile tanışın. Codemasters oyun yapımcısı tarafından özenle hazırlanan F1 2020’de her zamankinden çok daha heyecanlı F1 yarışları sizleri bekliyor. Birbirinden ünlü yarışçılar ve mükemmel tasarıma sahip olan resmi Formula 1 araçlarını bu oyunda kullanabilirsiniz. F1 2020’de gerçeğindeki gibi hazırlanan sürücüler ve sinematik hazırlanan görsel davranışlarla oyuna hayran kalmanız hedeflenmiş.

F1 tutkunu iseniz bu oyunun içerisinde inanılmaz heyecanlı anlara şahit olabilir ve birebir yaşayabilirsiniz. Efsane yarışçıların yer aldığı bu oyunda siz Efsanevi Michael Schumacher’in rekorlarla dolu F1 kariyerini deneyimleyeceksiniz. Michael Schumacher tarafından dünyaya iz bırakan efsane 4 aracı da tabi ki bu oyunda sürme şansı sizlere verilmektedir. Birbirinden farklı özelliklere sahip 4 yarış arabasının mükemmel performansları ile tanışmak istiyorsanız. F1 2020 oyununa hemen başlamalısınız. Michael Schumacher sürücüsüne özel olarak hazırlanan kask, tulumlar ve reklam panolarına dahi özenle itina edilmiş bir yarış serüvenine imzanızı atmaya hazır olun. İnanılmaz kısa sürelerde 300 km hıza kolayca ulaşan formula 1 araçlarını kontrol etmekte usta sürücülerin işidir.

Kendine güvenen tüm yarış hayranlarının bu mükemmel oyunda hız denemelerini yapmalarını tavsiye ediyoruz. Belki de şimdiye kadar en hızlı araçları sürme şansına sahip bile olabilirsiniz. Oyunun birbirinden farklı modları arasında yer alan çok oyunculu yarış modu sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte nefes kesen yarışlara katılma şansına sahip olacaksınız. Arkadaşlarınız veya hiç tanımadığınız formula 1 yarışı hayranı ile kıyasıya yarış deneyimine katılabilir ve adınızı dünyaya en iyi yarış pilotu tahtasına yazdırabilirsiniz. Formula 1 pilotları arasında sizi inanılmaz zorlayabilecek ve aynı zamanda yarışlardan elemeye kadar götürebilecek inatçı sürücülere karşı kesinlik dikkatli olmalısınız.

Kariyer modunda aracınızın teknik detaylarına bile erişebilir ve çeşitli test sürüşleri sayesinde yarışacak olduğunuz aracı seçebilirsiniz. Kendinizi en iyi sürücü yarmak için yarış içerisinde hem dikkatli hem de cesur olmanız gerekiyor. F1 2020 oyununda yeni hazırlanan 22 yarış pisti bulunuyor, her pistin kendine özel yarış hikayesi ve yarışma deneyimi taşımaktadır. Asfalta göre lastik seçimlerinden tutunda, yakıt alma zamanınıza kadar hesaplayan pilot yardımcı ekibini ile liderliği göğüslemenin heyecanına ortak olabilirsiniz. F1 2020 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz ulaşabilecek olduğunuz bu eşsiz oyunun tadını sizde çıkarın. Muhteşem grafikleri ile inanılmaz ses getiren gerçekçi formula 1 yarış oyununa yine bir o kadar kaliteli gerçekçi hazırlanan ses efektlerine hayran kalacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Michael Schumacher’in en unutulmaz 4 aracı ;

  • 1991 Jordan 191
  • 1994 Benetton B194
  • 1995 Benetton B195
  • 2000 Ferrari F1-2000

F1 2020 Oyunu Ekran Görüntüleri :

F1 2020 Tanıtım Videosu :

F1 2020 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64 Bit)
  • Gereken işlemci : Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD FX-4100 @ 3.60 GHz
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 80 GB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant internet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Ferrari Virtual Race demo indir

Ferrari firması tarafından hazırlatılan Ferrari Virtual Race oyunu World Racing oyununa rakip olarak tasarlanmıştır. İki…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...