THW Simulator 2012
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : THW Simulator 2012 oyunu, kamyon, kepçe ve vinçlerle en eğlenceli simülasyon oyunları sizleri beklemektedir!

THW Simulator 2012 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 112 MB
işletim Sistemi : WinXp/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.939 Kez indirildi.

THW Simulator 2012 Oyunu incelemesi :

THW Simulator 2012 oyunu, sevilen simülasyon oyunları arasında yer alan ve son derece heyecan verici senaryolarla sunulan bu oyuna ücretsiz davet ediyoruz. Bu oyunda muhteşem ekiplerden oluşmuş olan afet kurtarma operasyonlarında yer alabileceksiniz. Özenle hazırlanan yenilenmiş itfaiye, ambulans, kepçe ve dozer gibi araçlarla olağan üstü adet kurtarma operasyonları sizleri beklemektedir. İlgi çekici deneyimleri ile sizleri büyüleyecek olan bu oyunun içerisinde birbirinden farklı doğal afetlerden yıkılan şehri yenileme çalışmalarının yanı sıra hayat kurtarmak içinde olağan üstü zorlu şartlar sizi bekliyor. Oyun içerisinde dağlık ormanlardan sel felaketi üzerine şehre sürüklenen ağaçları toplayacak ve şehrin güvenliği için mücadele edeceksiniz.

THW Simulator 2012, içerisinde seçtiğiniz araca özel görevlere başlayacak ve aynı zamanda dilediğiniz araç ile istediğiniz görevde yer alabileceksiniz. Tüm kontrolün size emanet edildiği bu oyunda güvenlik konularını göz ardı etmeden yıkılan şehrin yenilenmesi için mücadele edeceksiniz. Oyunda sivil savunma ekipleri olarak görev yapabilecek olduğunuz bu oyunun içerisinde birbirinden farklı maceralar sizleri beklemektedir. Kepçe ile yıkılan binalar sonucu kapanan yolları açacak ve kamyonlarla kalıntıları şehir merkezinden götürülmesi gereken noktalara götüreceksiniz. Hem zorlu hemde inanılmaz farklı deneyimlere ortak olabilecek olduğunuz bu oyundaki tüm bölümleri bitirmek için hareket edeceksiniz.

Oyunun ilk bölümünde sizleri inanılmaz derece yıkık ve hatta çok büyük zorluklarla kaldırabilecek olduğunuz duvar kalıntıları ile karşılaşmaya hazır olmalısınız. Oyunda birbirinden farklı güçlü ekipmanlarla önünüze çıkan tüm zorlu enkazları kaldıracak ve insanların can güvenliği sağlayacaksınız. Oyunda sizleri birbirinden farklı araçları dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Her bölümde farklı maceraların yer aldığı bu harika oyunun içerisinde sizlere yardımcı olabilecek olan tüm teknik donanımlar yer almaktadır. THW Simulator 2012 oyunu indirme sayfamızdan sizlere ücretsiz sunduğumuz bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve benzersiz deneyimlere ortak olmanın heyecanına sizlerde ortak olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

THW Simulator 2012 Oyunu Ekran Görüntüleri :

THW Simulator 2012 Tanıtım Videosu :

THW Simulator 2012 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 112 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia Geforce 6800 (128 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

call-of-duty-modern-warfare-3-indir

Call of Duty Modern Warfare 3 oyunu ile savaşa hazır ol! Dünyanın en çok oynanan…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...