City Bus Simulator 2018
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : City Bus Simulator 2018 oyunu ile son derece gerçekçi otobüs sürme deneyimine ortak olabilirsiniz!

City Bus Simulator 2018 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 3 GB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.010 Kez indirildi.

City Bus Simulator 2018 Oyunu incelemesi :

City Bus Simulator 2018 ile gerçekçi otobüsleri sürün!

Otobüs oyunları hayranları tarafından çok beğenilen City Bus Simulator oyunları arasında yeni eklenen City Bus Simulator 2018 oyunu tanışmalısınız. Eğlenceli bölümleri ve birbirinden farklı haritaları ile sunuluyor. Oyun indir sitemizden ücretsiz ulaşabilecek olduğunuz otobüs sürme oyunları arasında en son çıkanlardan birini sizlere sunuyoruz. Yolcu taşımacılığı sektöründe bulunabilecek ve son teknoloji ürünleri ile hazırlanmış olan bu muhteşem oyunu çok beğeneceksiniz. Son derece büyük bir şehrin içerisindeki güzergahlar üzerinde yolcuları en güvenlikli şekilde istedikleri yerlere ulaştıracaksınız. Son model otobüslerle gerçekçi otobüs sürme deneyimi yaşayabilecek ve aynı zamanda yolcular için özel geliştirilen otobüs özelliklerini tanıyacaksınız.

Oyunda yine her zamanki gibi para kazanmak için otobüsünüzü en iyi şekilde sürün ve tüm duraklara zamanında gidin. City Bus Simulator 2018 oyunu, içerisinde ilk kez karşılaşacak olduğunuz otobüs özellikleriyle tanışın ve kullanmanın heyecanı yaşamalısınız. Birbirinden farklı rotalar üzerinde bulunan durakları keşfet ve çok fazla para kazanmak için en çok yolcuyu siz almalısınız. Gerçekçi çevre düzenlemesi ve inanılmaz heyecan verici trafik akışında trafiğin en büyük aracını siz kullanmalısınız. Oyunda çok fonksiyonlu yeni otobüs ayrıntılarını en ince detayına kadar inilebilir ve otobüslerin parça detaylarına kadar inebilirsiniz. Güzergahlarda binden fazla otobüs durağı ve bir o kadar çok yolcu sizin otobüsünüzü beklemekte ve onları gitmek istedikleri yerlere hızlıca ulaştırın. Oyunda yeni rotalara ulaşmak ve kilitlerini açmak için paraları toplamak zorundasınız.

Yeni otobüs oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan bu harika oyunun içerisinde muhteşem otobüs sürme heyecanına sizde katılmalısınız. Oyunu gerçekçi kılan özelliklerden biride her yol güzergahına göre farklı ayarlanan ücretleri olmaktadır. Oyundaki çeşitli otobüs modellerini seçimi yapabilir ve çok daha fazla yolcu toplayabilirsiniz. Her yolcu sayesinde kazanacak yeni otobüs almak için güzergahların kilidini açabileceksiniz. Yeni otobüslerin yeni bakım alanları ve geliştirmeleri ile mükemmel zamanlar geçirmenin tadını hemen sizde çıkartmalısınız. Gece ve gündüz görevleri içerisinde oyuncuları birbirinden farklı yolculuklarda para kazanma deneyimine sizde katılmalısınız. City Bus Simulator 2018 oyunu indir sayfamızdan ücretsiz olarak ulaşabilecek ve harika zamanlar geçirebilirsiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri ve heyecan verici trafik akışları ile sıkılmadan uzun süre oynayabileceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

City Bus Simulator 2018 Oyunu Ekran Görüntüleri :

City Bus Simulator 2018 Tanıtım Videosu :

City Bus Simulator 2018 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHZ / AMD X8 FX-8350 @ 4 GHZ
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 3 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870 (2 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

need-for-shift-racing-iphone-indir

Need For Shift Racing iPhone oyunu ile gerçekçi yarışa katılın! Araba yarış oyunları hayranıyım diyen…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...