Battlefield 2042
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Battlefield 2042 oyunu ile gerçek senaryolara sahip savaş oyununa katılın!

Battlefield 2042 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe/İngilizce/Almanca
Dosya Boyutu : 100 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64-Bit)
Kategorisi : Aksiyon Oyunları
415 Kez indirildi.

Battlefield 2042 Oyunu incelemesi :

Battlefield 2042, muhteşem gerçekçi aksiyon oyunu!

Battlefield 2042 oyunu, son zamanların mükemmel grafikleri ile tasarlanan ve son oyun gereksinimleri teknolojisi kullanılan aksiyon oyunu. Electronic Arts firması tarafından oyuncular için geliştirilen bu sıra dışı oyun çok kısa sürede sizlere sunulacaktır. Eşsiz ve ilginizi bir hayli fazla çekebilecek olan Battlefield 2042, içerisinde nefesleri kesen savaş tutkusu ve apansız gerçekleşen olağan üstü savaş aksiyonlarına dahil olmalısınız. Dinamik savaş efektleri ile benzersiz tasarımlara sahip silahları kullanma deneyimi sizleri bekliyor.

Toplamda 128 oyuncu ve daha hiç görmediğiniz haritalar üzerinden korkunç ve nefesleri savaş heyecanı sizleri bekliyor. Serinin en mükemmel senaryoları ve özel geliştirilmiş silahlarla düşmanlarınızı yok etmeye çalışın. Tüm platformlarda oynanabilen bu harika savaş oyunu içerisinde kendi ekibinizle tüm düşmanlarınıza meydan okumaya başlayın. Oyundaki geniş alana sahip haritalar Seul şehirlerinden Mısır çöllerine kadar her harita, doğal çevreye dayalı muhteşem ortamlardan oluşuyor.

Her haritanın kendine özgü özelliklerinin yanı sıra son teknolojik silahları özel olarak kullanabilecek olduğunuz alanları size sunuyor. Oyun içerisinde özel güçlere sahip olan savaş araçları, jetler, helikopterler ve yepyeni ekipmanlarla savaşınızın şiddetini arttırın. Kendi takımızı oluşturabilecek olduğunuz ve helikopterlerin bile apansız savaşa katıldığı bu muhteşem oyunun tadını çıkarın.

Battlefield 3 ve Battlefield: Bad Company 2 oyunundaki en beğenilen ve popüler olarak kabul edilen senaryoları canlandıracaksınız. Bu oyunun farkı ise kişiselleştirilen takımlar ve mangalarla geniş harita içerisinde yeterli sayıda operasyonlarda bir araya geleceksiniz. Battlefield 2042’de takımınız ile birlikte zorlu görevleri tamamlayın ve başarı listesinde adınızı yazdırmalısınız. Korkusunuz ve cesur savaşçıların yer aldığı bu ilgi çekici oyunun içerisinde sizde muhakkak yerinizi alın. İyi eğlenceler dileriz.

Battlefield 2042 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Battlefield 2042 Tanıtım Videosu :

Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64-Bit)
  • Gereken işlemci : AMD Ryzen 5 3600, Core i5 6600K
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 100 GB
  • Ekran Kartı VRAM : AMD Radeon RX 560/Nvidia GeForce GTX 1050 Ti
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant internet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

3d-truck-simulator-indir

3D Truck Simulator oyunu yeni kamyonlar ile tanışın! Windows 8 ve 10 işletim sistemli bilgisayarlar…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...