Cyberpunk 2077
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Cyberpunk 2077 oyunu muhteşem aksiyonlara sahne alıyor!

Cyberpunk 2077 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce / Almanca
Dosya Boyutu : 70 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64-Bit)
Kategorisi : Aksiyon Oyunları
195 Kez indirildi.

Cyberpunk 2077 Oyunu incelemesi :

Cyberpunk 2077 korkunç senaryolarla hazırlandı!

Şiddetli aksiyonlarla dolu sahneleri sonucu 18 yaş ve üzeri oyuncuların oynaması tavsiye ediliyor. Night City kentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesinde yer almanın deyimini yaşayın. Oyunda aklınıza gelebilecek olan tüm kanun kaçakları gibi yasa dışı suçlar işleyen tehlikeli karakterlerle karşılaşacaksınız. Görebilecek olduğunuz en korkunç ve en tehlikeli sokaklara sahip olan Cyberpunk 2077 oyunu ile tanışın. Oyunun hikayesine göre kanun kaçağı paralı asker olarak giriş yapacaksınız. Oyundaki en büyük görevinin sözde ölümsüzlüğün anahtarı olan benzersiz bir implantın peşine düşün.

Oyundaki kent içindeki özellikler her anlamda farklı ve ilginizi çekebilecek olan oldukça büyük ortamların keşfine başlayın. Cyberpunk 2077, kendi oyununuzu kişiselleştirin ve oyunun hikayesine kendi tarzınızı yansıtmaya başlamalısınız. Oyun içerisinde dikkatinizi bir hayli fazla araçlar ve mükemmel silahları görebileceksiniz. Hem arabalar, hem de benzersiz silahlarla inanılmaz zor görevler sizi bekliyor. Yeri gelecek polis ve güvenlik güçleri ile apansız çatışmalara girecek, yeri gelecek köşe bucak kaçmaya çalışacaksınız.

Arabaları son derece inanılmaz zor trafiklerin yanı sıra son derece zorlu dar sokaklarda kovalamaya olaylarına karışacaksınız. Zırhlı ve zırhsız mükemmel otomobillerde gizlenen silahları bulun ve olağan üstü gizli operasyonlarda hayatta kalmaya çalışın. Sadece güvenlik güçleri ile değil çeteler ve korkunç insan katliamları yapan çeşitli mafya babaları bile sizi öldürmek isteyebilir. Oyundaki saldırılar son derece şiddetli ve kanlı olduğundan küçük yaştaki oyun hayranlarına bu oyunu tavsiye etmiyoruz.

Cyberpunk 2077 oyunundaki çeteler ve mafyalarda inanılmaz tehlikeli olduğu gibi vahşi davranışlarıyla sadece siz değil tüm sivil halka korku saçmaktadır. Korkusuz ve zor görevleri başarmak isteyenler için sitemizden oyun severlere bu oyunu tavsiye ediyoruz. Gerçekçi grafikleri ile oyuncuları inanılmaz etkileyen Cyberpunk 2077 oyunu indir sayfamızdan oyunun tüm detaylarına ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Cyberpunk 2077 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Cyberpunk 2077 Tanıtım Videosu :

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64-Bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5-3570K / AMD FX-8310
  • Yeterli Ram : 6 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 70 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon RX 470 (4 GB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant internet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

world-wide-soccer-indir

World Wide Soccer oyunu, son derece heyecan verici futbol oyunu oynama deneyimini sizlere ücretsiz sunan…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...