Marvel Heroes 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Marvel Heroes 2015 oyunu, süper kahramanlarla nefes kesen aksiyonlarla dolu maceralar sizleri bekliyor!

Marvel Heroes 2015 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 35,2 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Aksiyon Oyunları
761 Kez indirildi.

Marvel Heroes 2015 Oyunu incelemesi :

Marvel Heroes 2015 oyunu, süper kahramanlarla sayısız eğlenceli görevlerde yer alma şansını sizlere verebilecek olan bu oyunu sizlerde denemelisiniz. Oyunda daha önce hiç görmediğiniz yeni oyun mekanlarının yanı sıra ilginizi çekebilecek olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Online olarak oynanabilen bu oyunun multiplayer modunda arkadaşlarınız ile birlikte sonra derece eğlenceli macera yolculuklarına ortak olacaksınız. Siz ve arkadaşlarınız akıl almaz marvel mücadeleleri ile oldukça üstün deneyimlerde yer alma şansına sahip olacaksınız. Hızlı ve bir o kadar güçlü süper kahramanlarla dolu olan bu nefes kesen harika oyunun içerisinde zaman geçirmenin tadını çıkaracaksınız.

Süper kahramanlar ilk önce sizlere normal seviyelere dayalı güçlere sahiplerdir, bu güç oranlarını arttırmak içinse tüm görevleri bitirdikten sonra inanılmaz güçlü karakterlere sahip olacaksınız. Tüm özellikleri ve güçleriyle karakterler akıl almaz maceralarda yer alabilecek ve aynı zamanda fiziksel güçleri sayesinde nefes kesen zamanlar geçirebileceksiniz. Marvel Heroes 2015, içerisinde birbirinden farklı düşmanları sizin üzerinize gelecek ve sizi yok etmek için çeşitli kaoslara neden olacaklardır. Bu kaos ortamlarında sizde kendinize özel güçlerle donatılmış olan müthiş dövüş sahnelerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Arkadaşlarınız ile süper kahramanların güçleri birleştirerek oyunun en mükemmel dövüşçüsü ve saldırıları gerçekleştirebilen savaşçıları ortaya çıkarabilirsiniz. Oyunun haritası sizleri inanılmaz etkileyebilecek olan özel yetenekleri ve ilginizi çekebilecek olan harika karakterlerle zamanlar geçirebilirsiniz. Akıl almaz sistemleri ile nefes kesen maceraları ile son derece heyecan verici aksiyonlarla dolu zamanlar geçirmenin tadını sizlerde çıkarabilirsiniz. Marvel Heroes 2015 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oyuna kayıt olup, hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Görüntü kalitesi muhteşem ve daha önce hiç görmediğiniz ortamlarda düşmanları yok etmeye başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Marvel Heroes 2015 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Marvel Heroes 2015 Tanıtım Videosu :

Marvel Heroes 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel Core 2 DUO 2.1 GHz / AMD Athlon X2 2.1 GHZ
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 35,2 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Saphhire ATI HD 4850 GDDR3 (512 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

overdrift-festival-indir

OverDrift Festival oyunu ile sınırsız yarışta yer alın! Şuana kadar bildiğiniz drift oyunlarını geride bırakabilecek…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...