Sensible Soccer 2006
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Sensible Soccer 2006 oyunu, farklı ve alışık olmadığınız futbol oyunu oynama imkanını sizlere verecek!

Sensible Soccer 2006 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 116 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
803 Kez indirildi.

Sensible Soccer 2006 Oyunu incelemesi :

Sensible Soccer 2006 oyunu, futbol oyunu severler için hazırlanan en kaliteli futbol oyunları arasında yer almaktadır. Eğlenceli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu oyunun bir çok serisi bulunuyor, fakat bu serilerin her biri birbirine çok benzemektedir. 2006 yılında çıkarılmış olan bu harika versiyonu içerisinde diğerlerine göre çok daha fazla futbol özelliklerinin yanı sıra ilginizi bir hayli çekebilecek olan taktiksel anlayışlarla karşılaşacaksınız.

Sensible Soccer 2006, içerisinde çok farklı ve inanılmaz eğlenceli futbol oynamanızı sağlayacak özellikler bulunmaktadır. Futbolun en eğlenceli yönlerinin yanından en komik futbol oyunu oynama anlayışıyla oyun oynamaya hazır olun. Futbolcu karakterleri oyunun genel yapısı çizgi filmlere benzetilmiş, özellikle maç oynarken animasyon futbol filmlerine çok benzer bir hale dönüşebiliyor. Komik ama çok sevilen Sensible Soccer 2006 oyununda 16 kişilik takım desteği sayesinde süresiz maçlar yapabiliyorsunuz.

Oynaması oldukça kolay olduğu gibi aynı zamanda her yaştaki futbol oyun sever tarafından beğenilen bu oyunu sizlerde muhakkak oynamalısınız. Farklı ve heyecan verici futbol oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemiz olan Sensible Soccer 2006 oyunu indirme sayfamızı sunuyoruz. Üstelik tamamen ücretsiz olan bu harika oyunun görüntü kalitesi oldukça iyi tasarıma sahip olan bu oyunun en kötü yanı ise takımlar içerisindeki futbolcuların özellik seviyelerinin arttırılmasına izin verilmiyor. İyi eğlenceler dileriz.

Sensible Soccer 2006 Ekran Görüntüsü :

sensible soccer 2006 indirme - Sensible Soccer 2006

Sensible Soccer 2006 Tanıtım Videosu :

Sensible Soccer 2006 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 116 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

half-life-alyx-indir

Half Life Alyx ile yeni maceralara atılın! Valve geliştiricisi tarafından oyun severler için oyun dünyasında…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...