Supreme Ruler 2020
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Supreme Ruler 2020 oyunu ile stratejik zamanlara ortak olacaksınız!

Supreme Ruler 2020 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 364 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8.1
Kategorisi : Strateji Oyunları
1.866 Kez indirildi.

Supreme Ruler 2020 Oyunu incelemesi :

supreme ruler 2020 indir - Supreme Ruler 2020Dünyanın en kaliteli oyun yapım firmalarından olan Paradox İnteractive tarafından BattleGoad Studio larında hazırlanmış bir strateji oyunu olarak 2008 tarihinde piyasaya adım atmış ve birçok kullanıcı tarafından indirilerek beğeni toplamıştır. Küresel krizin yol açtığı kaosları kendine konu edinmiş olan bu oyunda dünya üzerinde bulunan ülkeleri yönetme şansını elinizde tutacaksınız. Supreme Ruler 2020 oyunu daha önce yayınlanmış olan ve serinin ilk oyunu olarak büyük ilgi gören Supreme Ruler 2010 oyununu devamı olarak hazırlanmıştır. Aşağıda bu oyuna ilişkin tanıtım videosu, oyun açıklamaları ve sistem gereksinimlerini bulabilirsiniz.

Supreme Ruler 2020 oyununda toplam 250 farklı bölgede faaliyet gösterebiliyorsunuz. Faaliyet gösterdiğiniz bölgelerin finans ve yerel yönetimleri tamamen sizin elinizde. Ayrıca askeri birliklere de komuta etme özelliğine sahipsiniz. Askeri birlikler sayesinde komşu ülkeleri de ele geçirme ve onları da yönetmek mümkün. Elinizde bulunan birlikler ne kadar güçlü ise rakiplerinize karşı o kadar ezici bir üstünlüğe sahip olursunuz.

Gelişen teknolojileri de takip etmeniz gerekmektedir. Ordunuz için yeni silahlar ve yeni birlikler üreterek silah gücünüzü kuvvetlendirin. Ayrıca ülkelerin ekonomisini ve sosyal yaşamı da kontrol edebiliyorsunuz. Ülkelerdeki gidişattan tamamen siz sorumlusunuz. Taktik stratejik öneme sahip yerleri ele geçirirseniz dünya üzerinde büyük oranda söz sahibi olursunuz. Mutlaka yapmanız gerekenlerden biri de hükümetleri kontrol altında tutmaktır.

Ordu birliklerinizi isterseniz tek tek, isterseniz de takım takım veya tabur tabur yönlendirebiliyorsunuz. Mükemmel bir sanal zekaya sahip olan bu oyunda ayrıca isterseniz multiplayer modunda internet üzerinden en fazla 16 kişi ile beraber oynayabilir ve gerçek düşmanları yenmeye çalışabilirsiniz. Ayrıca küresel dünya üzerindeki motorize olarak devam eden sosyal ağlar ve glabal ticaret konusunda da da birçok faaliyet gösterebilirsiniz.

Yukarıda da anlattığımız üzere oyun oldukça kapsamlı olduğundan dolayı kısa sürede sıkılacağınız  bir yapıya sahip değil. Bu kadar gelişmiş yapıya sahip olmasına rağmen sistem gereksinimleri bakımından oldukça düşük özelliklere sahiptir. Aşağıdan oyun hakkında daha kesin bilgilere sahip olmanız açısından oyunun tanıtım videosunu yayınlıyoruz. Supreme Ruler 2020 oyunu indirme isterseniz tek tıkla demo versiyonuna sahip olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Trials Evolution: Gold Edition Ekran Görüntüleri

Supreme Ruler 2020 Önerilen Gereksinimleri :

  • İşletim Sistemi : Windows XP /7
  • İşlemci : Pentium 4 3.0GHz – Athlon XP 3000+
  • RAM : 512 Mb
  • Ekran Kartı : GeForce FX 5600 XT – Radeon HD 2400 Series
  • Boş HDD : 500 Mb
  • Ses Sistemi : Direct X 9.0c

Supreme Ruler 2020 Tanıtım Videosu :

Supreme Ruler 2020 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8.1
  • Gereken işlemci : Pentium 4 3.0GHz – Athlon XP 3000+
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 364 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

construction-machines-simulator-2016-indir

Construction Machines Simulator 2016 oyunu sizlere eski sürümlerini tamamen unutturacak olan muhteşem eğlenceli zamanlar geçireceksiniz….

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...