-Sponsor Bağlantı-

   

Supreme Ruler 2020

OYUN iNDiRME BAŞLATILIYOR...! ÜCRETSİZ İNDİRME DOSYASI HAZIRLANIYOR, LÜTFEN BEKLEYİNİZ...

Oyun indirme ve Kurulum Yardımı

 

Demooyunindir.net'ten Nasıl Oyun İndirilir?

Sitemizde indirmek istediğiniz oyunu site içi aramadan da faydalanarak adını yazarak bulunuz, ardından sayfa içerisinde yer alan ''Oyunu indir'' butonuna tıklıyoruz. Oyun indirme işlemi başlar ve oyunun dosya boyutuna göre indirme süresi de değişir. Oyunu indirme işlemi belirttiğimiz butona siz tıklamadan asla başlamaz ve sizin onayınız olmadan indirme veya herhangi bir işlem başlamaz. Sitemizde bulunan tüm oyunlar demo ve ücretsiz sürümlerden oluşmaktadır. Bizlerden oyun serial veya key gibi isteklerde bulunmayınız.

 Oyun Kurulumu Nasıl Yapılır?

İndirmiş olduğunuz oyunların genelinin kurulum dosyaları .exe dosyalarından oluşmaktadır. Oyun indirme işlemi bittikten hemen sonra inen .rar uzantılı dosyayı masa üstüne çıkartınız. Çıkarttığınız dosyalar içerisinde oyuna ait kurulum setup dosyasını çalıştırınız. İleri veya Next seçeneklerini ile işlemi tamamlayarak oyun kurulumu sonlandırın. Kurulum bittikten sonra masa üstünde ve başlat menüsüne oyunun kısayolları oluşacaktır. Eğer ikon masa üstünde yoksa, yine başlat menüsündeki arama motorundan oyunun adını yazıp, oyunu bulabilirsiniz. Bir çoğu oyunda grafik ayarlarına ait özel bölümler bulunuyor, buradan kendi ekran ayarlarınızı yapabilirsiniz.  

Önemli Not : Kurulum hataları veya çalışmadığınız oyunlar hakkında bizlere iletişim sayfamızdan ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz.

Daha Fazla Oyunu Ücretsiz indir

kiyamet-savascilari

Tarayıcı üzerinden oynanabilen oyunlar arasında yer alan bu son çıkan Türkçe oyun olan Kıyamet Savaşçıları…

tanks-start-of-the-war-indir

Tank savaş oyunları severler için sitemizde yerini alan bu harika oyunun içerisinde son derece eğlenceli…

red-crucible-firestorm-indir

Red Crucible Firestorm oyunu ile sizleri birbirinden farklı aksiyonlar ve online silahlı çatışma mücadeleleri bekliyor….

city-car-driving-1-2-4-indir

City Car Driving iPhone için oyunu, mükemmel grafiklerle hazırlanan bu harika maceralara katılmanın deneyimini sizlere…

initial-drift-online-indir

Initial Drift Online nefes kesen yarışa katılın! Eğlenceli online araba yarış deneyimini sizlere sunucak Initial…