NASCAR The Game 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : NASCAR The Game 2013 oyunu, en iyi yarış oyunlarından biri olan NASCAR serisinin en sevilen versiyonlarından birini sizlere sunuyoruz!

NASCAR The Game 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 118 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Yarış Oyunları
1.094 Kez indirildi.

NASCAR The Game 2013 Oyunu incelemesi :

NASCAR The Game 2013 oyunu, hız tutkunlarının çok sevdikleri NASCAR oyunları serisinin 2013 versiyonu ile tanışmalarını istiyoruz. Her serisi ile birbirinden farklı yarış mücadeleleri ile karşımıza çıkan Nascar serisinin en müthiş oyunlarından birinden sizde şampiyonluk için kendi aracınızı seçin ve olağan üstü yarışlarda yerinizi alın. Bu seride araba sayısına hem zenginlik hemde sayısız özellikler kazandırılmış olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Oyuna yeni eklenen 6 farklı otomobille olağan üstü yarışların lideri olmaya çalışacaksınız.

Bu kez rakipleriniz her zaman olduğundan daha hızlı ve daha atik araba kullandığından onlarla yarışlar daha çetin geçmektedir. Birbirinden farklı yarış deneyimini sizlere yaşatabilecek olan bu oyunda seçmiş olduğunuz olağan araçlarla zoru başarmak kolay olacaktır. NASCAR The Game 2013 oyunu, son derece etkili yarış sisteminde inanılmaz hızlı ve olağan üstü modifiyelerle hazırlanmış bilindik araçlar yer almaktadır. Oyun içerisinde mükemmel yarış modları bulunuyor, bu modlar yeri gelecek kalabalık ve yeri gelecek tekli yarışlarda yer alabilirsiniz.

Oyunun çoklu yarış modlarında inanılmaz kalabalık araç yoğunluğu içerisinde lider olmak için en hızlı ve en etkili olmak zorundasınız. Seçmiş olduğunuz araç takımı ile birbirinden farklı başarılara uzanmaya çalışırken diğer yandan da ödülleri kazanmanın heyecanına ortak olmalısınız. Sprint Cup Serisi Şampiyonu olmak isteyenler için sitemizde yer verdiğimiz bu müthiş oyunu severek sizlerde oynayabilirsiniz. NASCAR The Game 2013 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Grafikleri son derece etkili ve birbirinden farklı yarış deneyiminde yer almanızı sağlanan ses efektleri ile muhakkak tanışmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

NASCAR The Game 2013 Oyunu Ekran Görüntüleri :

NASCAR The Game 2013 Tanıtım Videosu :

NASCAR The Game 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 118 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

race-07-indir

Race 07 oyunu, mükemmel arabaları ve son derece eğlenceli yarış deneyiminin yanı sıra oldukça farklı…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...