Nascar Racing 2003
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Nascar Racing 2003 oyunu, sıra dışı yarış heyecanını sizlere verebilecek olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz!

Nascar Racing 2003 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 118 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Yarış Oyunları
795 Kez indirildi.

Nascar Racing 2003 Oyunu incelemesi :

Nascar Racing oyunu, yarış serilerinden biri olan ve üstelik sizleri son derece heyecan verici yarışlara sürükleyecek oyunlarından biridir. Nascar Racing 2003, versiyonu ile sizlere akıl almaz eğlenceli araba yarış deneyimine ortak olabilecek olduğunuz bu oyunu sizlere sunuyoruz. Araba yarış oyunları seviyorsanız ve üstelik akıl almaz kalabalık yarış oyunlarında yer almanın deneyimine hemen sizlerde yer alabilirsiniz. Her sezon yenilenen mükemmel grafiklerle hazırlanan bu muhteşem oyunun içerisinde yarışmanın tadını sizlerde çıkartmalısınız.

Hızlı yarış arabaları ile sizleri büyüleyebilecek olan bu harika oyunun içerisinde arabanızı seçin ve akıl almaz eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Şık dizayna ve oldukça muhteşem yarışlara katılma şansına dahil olma deneyimini sizlere verebilecek olan bu eğlenceli yarış deneyimine hemen sizlerde katılmalısınız. Son derece aksiyonlarla dolu yarış mücadelelerine ortak olmanın yanı sıra yarışlarda seçebilecek olduğunuz ekibinizin talimatlarına kesinlikle uymalısınız. Nascar yarışlarına başlamadan hemen önce eğitim alabilecek ve aynı zamanda aldığınız eğitimler sayesinde olağan üstü yarışlara katılabilirsiniz.

Süresiz eğlenceli araba yarış deneyimini sizlere verebilecek olan muhteşem araba yarış hikayesine dahil olacak ve zorlu yarışların lideri olmaya çalışacaksınız. Nascar Racing 2003 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu sizlerde denemelisiniz. Görüntü kalitesiyle sizleri büyüleyebilecek olan bu harika araba yarış deneyimine eklenen müthiş gerçekçi yarış sesleriyle oyun oynamanın tadını sizlerde çıkaracaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Nascar Racing 2003 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Nascar Racing 2003 Tanıtım Videosu :

Nascar Racing 2003 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : intel Pentium IV / AMD Autlon 1,3 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 118 MB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce4 MX or on-board graphics
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 5.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Battlefield Heroes indir

Online savaş oyunu sevenler için hazırlanmış kaliteli bir oyun ile karşınızdayız. Battlefield Heroes indirme sayfasından elde…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...