F1 Manager 2022
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : F1 Manager 2022 oyunu ile dünyanın en gerçekçi formula 1 deneyimine katılın!

F1 Manager 2022 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe/İngilizce
Dosya Boyutu : 30 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/10/11 (64-Bit)
Kategorisi : Yarış Oyunları
55 Kez indirildi.

F1 Manager 2022 Oyunu incelemesi :

F1 Manager 2022 oyunu ile nefes kesen yarışlara katılın!

Gelmiş geçmiş en kaliteli ve en gerçekçi sistemlere sahip formula 1 yarış oyunu olarak gündeme gelen F1 Manager oyunlarının en yenisi ile tanışın. Her zamankinden daha eğlenceli ve daha gerçekçi grafiklerle sunulan bu harika oyun ile tanışmanızı tavsiye ederiz. F1 Manager 2022 oyunu, geçmişte kalan tüm formula 1 manager oyunlarını size unutturabilecek olan bu oyunu sizde deneyin. Dünyanın en hızlı araçlarının başında gelen formula 1 araçlarının birinde sizde yer almak ister misiniz? İnanılmaz çekişmeli geçen apansız yarışların içerisinde ekibinizi en iyi temsil etmek için tüm talimatları uygulayın ve rakiplerinizi analiz ederek onları geride bırakmayı başarmalısınız. 2022 yılının ödül almış oyunlar arasında yer alan bu harika oyunun içerisinde kendinizi kaybedeceksiniz.

Formula 1 yarış oyunu hayranlarının muhakkak denemelerini istediğimiz bu harika oyunun tadını çıkarın. Tüm zamanların en iyi formula yönetim oyunu olarak sizleri oyuna çağıran F1 Manager 2022 oyununda en güçlü ekibi oluşturun. Lisanslı ve mükemmel ekip yönetim destekleri ile hazırlanan yarış rollerini hem kontrol edecek hem de yarışlara katılacaksınız. Yarış ekiplerinin en müthiş özelliklerini kullanmak ve aynı zamanda tüm sistemi en iyi dereceleri getirmek için çalışmalısınız. Oyundaki birbirinden güçlü pilot ve araç kadrosunu seçip, patron koltuğunuza oturun. Teknik ekibin destekleri bu oyunda çok önemli, özellikle yarış esnasında ve araçların teknik problemlerinden en ince detaylarına takip edeceksiniz. İnanılmaz güçlü motorları ve eşsiz performansları ile dikkatleri üzerine çeken en son model formula 1 yarış arabalarını kullanın.

Yarış kurallarından tutunda, yarışlara çıkacak olduğunuz pistlerin en ince detayına kadar inceleyin ve pilotunuza en doğru bilgileri aktarın. Yarışa başladığınız andan itibaren tüm teknik ve genel detayları takip etmekle kalmayıp, dilediğiniz zaman müdahale etme şansına sahipsiniz. F1 Manager 2022‘de yarış stratejinizi belirleyin ve kendi sisteminizi oluşturduktan sonra ekibinizin en iyi şekilde yarışlara hazırlayın. Tüm pistlerde binlerce hayran ve rakiplerinizde bir çok seyircileri yer almaktadır. Kendi hayranlarınızı sevindirmek ve tüm yarışları kazanmak için en doğru yarış stratejinizi meydana çıkarın. Çarpıcı araçları ve muhteşem grafiklerle hazırlanan yarış pist senaryoları ile hazırlanan bu oyunda muhakkak yer almalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

F1 Manager 2022 Oyunu Ekran Görüntüleri :

F1 Manager 2022 Tanıtım Videosu :

F1 Manager 2022 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/10/11 (64-Bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5-4590 / AMD FX-8370
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 30 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 (1 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 11
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant internet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

ocean-city-racing-redux-indir

Ocean City Racing Redux ile harika yarışlara katılın! Simülasyon oyunları arasında yeni eklenen bu efsane…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...