F1 2014
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : F1 2014 oyunu, nefes kesen eğlenceli F1 yarış oyunları serilerinden biri olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz!

F1 2014 Oyun Bilgileri

Lisans : Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce / Almanca / İtalyanca
Dosya Boyutu : 10 GB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Yarış Oyunları
864 Kez indirildi.

F1 2014 Oyunu incelemesi :

F1 2014 oyunu, hız tutkunlarını bir hayli eğlenceli yarışlara sürükleyebilecek olan Formula 1 yarış oyunları serilerinin 2014 yılına özel versiyonudur. F1 oyunları, her serisinden birbirinden farklı maceralara ve aynı zamanda son derece gerçekçi yarışlarda yer alabilirsiniz. Eski versiyonlara göre çok daha canlı ve aynı zamanda birbirinden farklı yarış mücadeleleri sizleri bekliyor. Sıra dışı yarış deneyimini sizlere verebilecek olan ve aynı zamanda süreli ve süresiz formula 1 yarışı lideri olmaya çalışacaksınız. Oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz bu versiyonda aklınıza gelebilecek olan tüm F1 yarış arabalarını görebilir ve kullanabilirsiniz. Gece ve gündüz yarışları düzenleniyor ve aynı zamanda sizlerde dilediğiniz zaman dilimleri arasında seçimler yapabilirsiniz.

F1 2014, mükemmel hızlı araçları ve rengarenk pistleri ile dikkatleri üzerine çeken bu oyunu muhakkak denemelisiniz. Yüksek hızlarda direksiyon hakimiyetinizi en iyi şekilde sağlamanız gerekiyor, aksi takdirde rakipleriniz sizi geçip, geride bırakabilirler. Hırslı ve inanılmaz etkili formula 1 yarış arabası kullanan yapay zekaya sahip sürücüler akıl almaz hızları ile size zorluk çıkarabilir. Oyunun eşsiz modları içerisinde yer alan çok oyunculu modunda ise ister arkadaşlarınız isterseniz de oyunu sever diğer oyuncularla apansız yarışlara katılabilirsiniz. Gerçekçi yarışlarda son derece etkili sürücülerle karşılaşabilecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz.

Profesyonel sürücülere karşı apansız mücadelelere katılma şansına sahip olabilecek olduğunuz bu oyunu sizlere ücretsiz sunuyoruz. Dünyaca ünlü F1 yarış pilotları ve mükemmel özelliklere sahip olan formula 1 yarış arabaları ile tanışmanın deneyimi sizleri bekliyor. Seçmiş olduğunuz araçlarla akıl almaz yarışlarda yer alırken diğer yandan da kupalar kazanma şansına sahip olabilirsiniz. F1 2014 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak ulaşabilecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Etkili grafiklerle oyun severler tarafından çok beğenilen bu harika oyunun ses efektleri de bir hayli gerçekçi hazırlanmış. İyi eğlenceler dileriz.

F1 2014 Oyunu Ekran Görüntüleri :

F1 2014 Tanıtım Videosu :

F1 2014 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon X2 5400+
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 10 GB
  • Ekran Kartı VRAM : AMD HD6000 Series/Nvidia GTX500 (1 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant İnternet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

horse-racing-manager-2-indir

Horse Racing Manager 2 oyunu, at yarışı hayranlarını ekran başına kilitleyebilecek olan bu oyunu sizlerde…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...