F1 2012
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :F1 2012 oyunu ile nefesleri kesen heyecanlı Formula 1 araba yarış deneyimlerine ortak olacaksınız!

F1 2012 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 5 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Yarış Oyunları
1.952 Kez indirildi.

F1 2012 Oyunu incelemesi :

F1 2012 oyunu sayesinde mükemmel hızlı yeni model Formula 1 yarış arabaları modelleriyle tanışmanın heyecanına ortak olacaksınız. Formula 1 yarış oyunları içerisinde yer alan bu oyunda sizleri sizleri inanılmaz gerçekçi yarış heyecanı beklemektedir. Eşi benzeri olmayan yarışlar ve aynı zamanda olağan üstü grafiklerle harika zaman geçireceksiniz. F1 2012, içerisinde nefesleri kesen müthiş formula 1 yarışlarının deneyimine sizlerde ortak olacaksınız. Yeni ekiplerle hazırlanan bu oyunda sizleri büyüleyecek olan sıra dışı yarış sistemlerine seçmiş olduğunuz Formula 1 aracının ekibiyle katılmanın heyecanına sizlerde ortak olmalısınız.

F1 yarış oyunları içerisinde en iyilerinden biri olan bu oyunda çok farklı ve inanılmaz derece eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacak bir atmosferde yarışın. Özel Formula 1 pistleri benzersiz manzaralar eşliğinde hazırlanmış bu oyuna hemen alışabileceksiniz. F1 2012 oyunu indirme sayfasını sizlere sitemizden ücretsiz sunuyoruz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve inanılmaz heyecanlı yarış mücadelelerine katılmanızı sağlayan ses efektlerinin deneyimine ortak olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

F1 2012 Tanıtım Videosu :

F1 2012 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,5 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 5 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : OnBoard
  • DirectX : DX10.0c versiyon
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

kelime-oyunu-indir

Kelime Oyunu+, televizyonlarda en sevilen yarışma programlarından biri olan ve sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un üstlendiği…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...