Cross Racing Championship 2005
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Cross Racing Championship 2005 oyunu, nefes kesen heyecan verici yarışlarda yer almanızı sağlayacaktır!

Cross Racing Championship 2005 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 112 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Yarış Oyunları
829 Kez indirildi.

Cross Racing Championship 2005 Oyunu incelemesi :

Cross Racing Championship 2005, araba yarışı oyunu severler için sitemizde yer alan mükemmel yarış oyunları biridir. Olağan üstü hızlı araçları ve son derece heyecan verici yarış sistemleri ile sizleri büyüleyecek. Hız tutkunlarının bir hayli eğlenceli zamanlar geçirmenin heyecanına sizlerde katılmalısınız. Benzeri bir çok yarış oyunu geride bırakmayı başaran bu nefis oyundaki yarış heyecanı sizleri inanılmaz etkileyecektir.

Cross Racing Championship 2005 oyununda sürücü olmak inanılmaz eğlenceli olduğu gibi de son derece heyecan verici özelliklerle sürücülere özel anlar yaşatabiliyor. Oyun içerisinde birbirinden farklı yarış modlarının yanı sıra son derece heyecan verici yarış deneyimi sizleri beklemektedir. CRC 2005 oyunu, güçlü motorları ile ses getiren son derece heyecan verici yarışlarda rakiplerinizi geçmeye çalışacaksınız.

6 farklı türde toplamda tam 65 adet yarışma heyecanına katılabilirsiniz. Her türlü mekanlar üzerilerine dizayn edilmiş olan yarış pistleri üzerinde akıl almaz eğlenceler sizleri beklemektedir. Cross Racing Championship 2005 oyunu indirme sayfamızdan tamamen ücretsiz indirebilecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Oyunun grafikleri oldukça mükemmel ve aynı zamanda üstün ses efektleri oyuna bambaşka bir hava katılmış olduğunu söyleyebiliriz. İyi eğlenceler dileriz.

Sega Rally 2 Oyunu Ekran Görüntüleri :

 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

3d-santa-taxi-drive-indir

3D Santa Taxi Drive oyunu ile Noel baba ile taksi sürme keyfi! Taksicilik oyunları arasında…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...