Modern Taxi Driver 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Modern Taxi Driver 2016 oyunu, en hızlı taksilerle görevlerinizi gerçekleştirmek için oyuna başlayın!

Modern Taxi Driver 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 130,03 MB
işletim Sistemi : Windows 8/Win 8.1/Win10 Mobile
Kategorisi : Windows Oyunları
239 Kez indirildi.

Modern Taxi Driver 2016 Oyunu incelemesi :

Modern Taxi Driver 2016 oyunu ile teksi şoförü olun!

Taksi simülasyon oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan bu müthiş oyunu hemen sizlerde ücretsiz denemelisiniz. Eğlenceli araba sürme heyecanına koskocaman harita hazırlanan bu oyunu muhakkak oynamalısınız. Taksi durağında sizi bekleyen otomobile binin ve kemerinizi bağladıktan sonra olağan üstü çılgın taksicilik rolleri sizi bekliyor. Müşteri kapmak için en hızlı arabayı kalabalık trafik içerisinde siz kullanın ve yolcuları kapın. Oyunda sizleri daha fazla heyecanlandırabilecek olan özel görevler bulunuyor, o bölümleri geçmek için ise kesinlikle en çılgın aracı siz sürmelisiniz.

Oyunda özel hazırlanan sarı taksilerin motorları oldukça güçlü ve eğlenceli sürüş sistemi ile etkili araba sürme şansını sizlere vermektedir. Modern Taxi Driver 2016, oyun içerisindeki bir çok yeni araba özellikleri ve zengin haritaları ile ses getiren nadir taksici simülasyon oyunları arasındadır. Kalabalık şehirde kaza yapmamak ve en hızlı aracı kullanmak çok önemli. Aracınıza binen müşterilerinizi en kısa sürede istedikleri adrese gönderip, yeni müşterileri kazanmaya çalışmalısınız.

Yolcuları almak için diğer taksicilerden daha hızlı ve daha etkili bir şekilde araba sürmelisiniz. Müşterileri kesinlikle gitmek istedikleri adreslere bırakmalı ve daha çok para kazanmalısınız. Oyunda aracınızı geliştirmek ve yakıtınızı doldurmak için paraya ihtiyacınız olacaktır. Tüm mevsimlerde taksicilik mesleğini yapma şansını da sizlere veren bu harika oyunu Modern Taxi Driver 2016 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz ulaşabilirsiniz. Grafikleri oldukça iyi ve eğlenceli seslendirmelerle hazırlanmış olduğunu söyleyebiliriz. İyi oyunlar dileriz.

Modern Taxi Driver 2016 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Modern Taxi Driver 2016 Tanıtım Videosu :

Modern Taxi Driver 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 8/Win 8.1/Win10 Mobile
  • Gereken işlemci : Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz / AMD Athlon X2 2.7 Ghz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 130,03 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Intel(R) HD Graphics 4000, Intel® HD Graphics 510
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

car-racing-3d-high-on-fuel-indir

Car Racing 3D High on Fuel ile müthiş yarışlara katılın! Özenle hazırlanan araba yarışı oyunu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...