BBTan 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : BBTan 2017 oyunu, bağımlılık yapan ve harika oyunun içerisinde harika bölümler sizleri bekliyor!

BBTan 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 6,52 MB
işletim Sistemi : Windows 8/Win 8.1/Win10
Kategorisi : Windows Oyunları
128 Kez indirildi.

BBTan 2017 Oyunu incelemesi :

BBTan 2017 oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini unutacaksınız!

İlk çıktığı zamandan bu zamana büyük ilgi gören ve bağımlılık yapan BBTan 2017 oyunu ile harika zamanlar geçirebilirsiniz. İos ile android işletim sistemli mobil cihazlardan hemen sonra Windows 8, Win 8.1 ve Win 10 işletim sistemli cihazlara da uyarlanan bu mükemmel oyunu çok beğeneceksiniz. BBTan 2017, içerisinde ilk başta sadece bir top ile ekranın üst köşesinden aşağı ya doğru inen çeşitli parçaları vurmanız isteniyor. Küp ve üçgen şekillerde aşağıya doğru inen küplerin üzerilerine sayılar yer alıyor, bu sayıların anlamı o duvarı yok etmek için elinizdeki top ile duvardaki sayılar kadar vuracak olduğunuzun anlamına geliyor.

Parçalar tamamen aşağıya düşmeden onları parçalamalısınız. Oyunda tek topla başlayıp, karşınıza çıkan yuvarlak içerisindeki artı simgelere tıklayarak top sayısını arttırmalısınız. Bölümlerin her birinde küp sayıları artıyor ve sizin çok daha topa sahip olmanız gerekiyor. Toplarında çeşitli özellikleri var, kalın toplarla küplerin arasından geçemezken ince top özelliklerine sahip olduğunuzda işinizi çok daha kolaylaştırabilirsiniz. Süper mini top özelliğine sahip olduğunuzda ve top sayınızı çok fazla arttırdığınız da oyundaki tüp duvarları yok etmek sizin için bir adım daha kolay olacaktır.

Toplamda açmanızı bekleyen 35 farklı top kilidinin her birini açarak harika zamanlar geçirebilirsiniz. Hızlı zaman geçirmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ettiğimiz bu harika oyunun içerisinde 100’den fazla bölüm sizlere sunuluyor. BBTan 2017 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve hemen oynamaya başlayabileceksiniz. Grafikleri son derece eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayabilen ve tek elle oynayabilecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz. İyi oyunlar dileriz.

BBTan 2017 Oyunu Ekran Görüntüleri :

BBTan 2017 Tanıtım Videosu :

BBTan 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 8/Win 8.1/Win10
  • Gereken işlemci : x86, x64, ARM
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 6,52 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Tümü
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : -
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

euro-truck-simulator-2-turkiye-haritasi-modu-indir

Euro Truck Simulator 2 Save Dosyası, mükemmel tır oyunlarından biri olan ve üstelik özel hazırlanan…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...