Ironclads Schleswig War 1864
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Ironclads Schleswig War 1864 oyunu, gemilerin en sert savaş mücadelelerinde yer aldığı bu oyunda sizde savaşın!

Ironclads Schleswig War 1864 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 171,94 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Strateji Oyunları
258 Kez indirildi.

Ironclads Schleswig War 1864 Oyunu incelemesi :

Ironclads Schleswig War 1864 oyunu, tarihi gemilerin bir araya geldiği bu profesyonel savaş oyununda akıllara durgunluk getiren savaş mücadelesi sizi bekliyor. Okyanusun ortasında olağan üstü savaşma deneyimini sizlere veren bu harika oyunda sınırları zorlayacaksınız. Oyunun hikayesine göre Danimarka hükümeti, Schleswig düşkünü Danimarka krallığına geçmek isterken, Prusya hükümeti, iç politik ve stratejik nedenlerden ötürü, Schleswig’in sonunda Almanya’nın bir parçası haline gelmesini istemesiyle savaş start veriliyor. Savaş planları yaparken diğer yandan da stratejik alanları ve finansal mücadeleyi de elinizde tutmanız gerekmektedir. Denizde savaş üstünlüğü elde etmek için hem paraya hemde savaş güçlerine sahip olmak zorundasınız.

Ironclads Schleswig War 1864, içerisinde eski ve klasikleşen savaş gemileri ile akıl almaz eğlenceli buharlı savaş gemilerinin kontrolünü üstleneceksiniz. Deniz ticaret lideri olmak ve savaşlardaki gemi üstünlüğü ele geçirmek için ticarete önem verip, tüm gemi akışlarını ele geçirmelisiniz. Almanların savaş ve ticaret anlayışı oldukça sert olduğundan size daima engel çıkaracak ve gerektiğinde sizinle savaşa girecektir. Ordunuzun silah güçlerini en iyi şekilde dengede tutmak ve sürekli savaş hazır olmak zorundasınız. Gemilerinizi seçip, mürettebatınızın deneyimini arttırmalısınız ve gemi filosunu derhal açık denizlere gönderip, nam yapmak zorundasınız.

Mürettebat sayısını gemilerin cinsine göre ayırın ve geminin kapasitesini en iyi şekilde dizayn edin ve ger geminizin silah güçlerini en iyi şekilde hazır tutmalısınız. Düşman gemilerinin yanı sıra korsanların da sizi çok fazla tehdit edecek olduğu müthiş bir oyunda yer almaya hazır olmalısınız. Ironclads Schleswig War 1864 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz deneme sürümünü indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu çok beğeneceksiniz. Görüntü kalitesi muhteşem ve aynı zamanda sıra dışı gemi kontrol rollerinin yer aldığı bu oyunu sizlerde denemelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Ironclads Schleswig War 1864 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Ironclads Schleswig War 1864 Tanıtım Videosu :

Ironclads Schleswig War 1864 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Pentium 4 2.1 / Amd Athlon 2.1 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 171,94 MB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce 6600 / RADEON 9600 (128 MB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 

Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Deadly Dozen 2 indir 66x66 - Deadly Dozen 2

Deadly Dozen 2 oyunu ile inanılmaz gerçekçi strateji savaş mücadelesine katılacak ve muhteşem savaşlara sizlerde…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...