Emergency 2012
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Emergency 2012 oyunu ile sizleri inanılmaz gerçekçi arama kurtarma ve yangın operasyonlarına katılma şansına sahip olacaksınız!

Emergency 2012 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1.7 GB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Strateji Oyunları
1.656 Kez indirildi.

Emergency 2012 Oyunu incelemesi :

Acil durum çağrılarını ile ilgili bir oyun olan Emergency oyununda sizde büyük bir rol oynamak isterseniz eğer kesinlikle bu oyunu kaçırmayın. Heyecanı ve adrenalini seviyorsanız eğer Emergency 2012 oyunu tam size göre demektir. Emergency 2012 oyunu indirme sayfasından oyun hakkında ince ayrıntıları öğrenebilir ve tanıtım videosunu izleyerek nasıl bir oyun indireceğiniz konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bilgisayar sisteminizi de kontrol edebilirsiniz.

Oldukça kaliteli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Emergency oyununda acil durumlarda bütün kontrol sizde bulunuyor. Normal şartlarda ülkemizde acil durum çağrıları farklı farklı olduğundan ekiplerde farklı olabiliyor. Fakat oyunun geçtiği almanya da tek bir acil durum çağrı sistemi olduğundan dolayı işler bazen karışabiliyor. Acil personelinin zorlu çalışma koşullarına bir bakıma gönderme yapan bu oyunda bütün işlemleri yapan siz siniz.

Acil durum çağrılarını karşılıyorsunuz. Acil durumun olduğu bölgeye gerekli ekipleri yönlendiriyor ve yönlenen ekipleri de siz kontrol ediyorsunuz. Yangın, deprem, kalp krizi vakası ve trafik kazası gibi birçok olaya müdahale ediyorsunuz. Ayrıca toplumsal olaylara müdahale eden bir ekibiniz de mevcut. Ülkemizde TOMA adı verilen Toplumsal Olaylara Müdahale araçlarını olaylara karşı bir yerde bekletmelisiniz.

Her sene yenilikler ile karşımıza çıkan bu oyun 2012 yılında da çok güzel yenilikler sunuyor takipçilerine. Daha geniş harita. Daha fazla görev ve daha fazla adrenalin. Oynadığınız oyunda görevlere giderken oldukça hızlı olmalısınız. İnsanların hayatları size bağlı olabilir. O yüzden adrenalin dolu bir oyun ile karşı karşıyayız. Oyunun yapımcısı olan firma bu oyunu tasarlarken oyuncuların heyecan katsayılarının bu kadar yükseleceğini tahmin ediyor muydu merak ediyoruz doğrusu.

Heyecan ve macera dolu bir Emergency 2012 oyunu indirme sayfamızdan hemen sizlerde oyuna sahip olmalısınız. Sizde bu oyunun içinde bulunarak insanlara yardım etmeyi kendinize vazife edinmelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Emergency 2012 Ekran Görüntüleri :

Emergency 2012 Tanıtım Videosu :

Emergency 2012 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,8 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1.7 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

car mechanic simulator 2015 indir 66x66 - Car Mechanic Simulator 2015

Car Mechanic Simulator 2015 oyunu içerisinde çok farklı ve birbirinden eğlenceli yeni macelarla tanışacaksınız. Simülasyon…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...