UEFA Euro 2008
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : UEFA Euro 2008 oyunu sizlere hem maziyi hatırlatacak hemde son derece eğlenceli maçlarda yer almanızı sağlayacaktır!

UEFA Euro 2008 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 620 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
3.208 Kez indirildi.

UEFA Euro 2008 Oyunu incelemesi :

UEFA Euro 2008 oyunu, futbol oyunu severler tarafından çok beğenilerek oynanan bu oyunun içerisinde harika zamanlar geçireceksiniz. 2008 yılında gerçek zamanlaması ile oyun piyasasında yer alan bu harika futbol oyununda o günleri yaşayabileceksiniz. 2008 yılında oynanan Uefa kupası finallerine sizlerde evinizdeki bilgisayar ile katılmanın deneyimine muhakkak ortak olmalısınız. Heyecan verici taraftar seslendirmeleri eşliğinde harika maçlarda yer alabilecek olduğunuz bu oyunda takımını seç ve hemen sende oynamaya başla.

Almanya ve Fransa ülkeleri arasında geçen final maçına hemen sizlerde başlayıp, o zamanların heyecanı kendinize tekrar yaşatabilirsiniz. Maç oyunlarından hoşlanıyorsanız ve birbirinden farklı kupa heyecanı arıyorsanız eğer UEFA Euro 2008 oyununu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Yetenekli futbolcular ve inanılmaz efsane olmuş futbolcularla maçlara çıkabilir ve tarih yazabilirsiniz.

Halen en sevilen futbol oyunlardan biri olan bu mükemmel oyunu çok severek oynanmaya devam ediliyor. Eski versiyonundan çok daha fazla özelliklere sahip olan UEFA Euro 2008 oyunu indirme sayfamızdan bu oyunu hemen ücretsiz indirebilirsiniz. Sistem gereksinimleri oldukça düşük bilgisayarlarda oynanabilen bu oyunda çok eğlenebilirsiniz. Grafikleri son derece eğlenceli futbol oyunu oynama deneyimi sunabilen bu oyunu çok seveceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

UEFA Euro 2008 Oyunu Ekran Görüntüleri :

 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

dragon-age-2-indir

BioWare Dragon Age 2 oyunu oyun severler için hazırlanan sıra dışı yarış deneyimine katılmanın heyecanına…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...