Soccer Penalty 2018
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Soccer Penalty 2018 oyunu, futbol oyunları arasında en sevilenlerden biri olan penaltı atma oyununu sizlerde denemelisiniz!

Soccer Penalty 2018 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 29,32 MB
işletim Sistemi : Windows 8/Win 8.1/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
340 Kez indirildi.

Soccer Penalty 2018 Oyunu incelemesi :

Soccer Penalty 2018, gerçekçi penaltı atış oyunu sizi bekliyor!

Futbol oyunlarından hoşlanan ve özellikle inanılmaz heyecanlı penaltı oyunları arasında yer alan bu nefes kesen penaltı oyunu ile muhakkak tanışmalısınız. Son zamanların en popüler oyunları windows 8 oyunları arasında yer alan üstelik bir çok özellikleri diğer penaltı atma oyunları içerisinde bulunmamaktadır. Ücretsiz olarak sunulan bu harika oyunda takımızın en iyi penaltı atıcısı siz olmaya çalışmalısınız. Oyunda seçtiğiniz takımın futbolcularının özelliklerini ve kendilerini geliştirmesine yardım edecek ve bir turnuvada lider olmaya çalışacaksınız.

Soccer Penalty 2018 oyunu, oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu harika oyunda kalecilerin bazıları sizi strese sokabilecek kadar etkili olabiliyorlar. En iyi on biri seçtikten sonra aralarından birde en iyi penaltı atışı yapabilecek olan futbolcuyu seçtikten sonra oyuna başlayabilirsiniz. Heyecan verici bölümleri ve oldukça eğlenceli penaltı atma yarışına katılma deneyimi sizi bekliyor. Benzeri çok fazla oyun olmasına rağmen dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran bu oyunu sizlerinde denemenizi tavsiye ederiz. Oyunda zorlu rakipler, sizi hem yorabilir hemde bir çok turnuvalardan elenmenize neden olabilirler. Rakip takımların kalecilerini ters köşeye yatırmak için en iyi penaltı atışlarını siz yapmalısınız.

En sert topa vurabilecek olan özelliklere sahip futbolcuları en iyi şekilde yönetin ve oyunun kral penaltıcısı siz olun. Topa hem sert hemde tam kale köşelerine göndererek penaltıları gole çevirmenin yollarını bu oyunda bir çok kez arayacaksınız. Özenle hazırlanan 3D grafikleri ile oyunları inanılmaz eğlenceli penaltı oyunu oynama şansı sunmasının yanı sıra diğer oyunlarından çok daha fazla adrenalini yüksel maçlara çıkabilirsiniz. Soccer Penalty 2018 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz ulaşarak, kolay kurulumu hemen ardından oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Grafikleri ile oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilecek ve gerçekçi seslendirmelerle de oyundan keyif alabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Soccer Penalty 2018 Oyunu Ekran Görüntüleri :

 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

drift-stunt-racing-2019-indir

Drift Stunt Racing 2019 ile sıra dışı yarışa katılın! Yarış oyunları hayranlarını inanılmaz heyecanlı yarışlara…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...