RTL Biathlon 2009
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : RTL Biathlon 2009 oyunu, spor oyunları arayanlara tavsiyemiz olan bu oyunu muhakkak oynamalısınız!

RTL Biathlon 2009 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 211 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
312 Kez indirildi.

RTL Biathlon 2009 Oyunu incelemesi :

RTL Biathlon 2009 oyunu, kayak simülasyon oyunları hayranları için sitemizden sunduğumuz bu harika oyunu çok beğenerek oynayacaksınız. Kayak eğitimi alabilecek olduğunuz bu muhteşem oyunda birbirinden farklı eğitim merkezlerinin bulunuyor ve en iyi şekilde eğitim alarak profesyonel kayak yapmayı öğrenecek ve hatasız kaymanın yollarını arayacaksınız. Son derece eğlenceli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu harika oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Dik yokuşlardan aşağı inanılmaz hızlı inişlerde çok dikkat etmeniz gereken engeller olacak ve puan toplamak içinde çeşitli bayraklara erişmeniz gerekiyor.

Her periyotta farklı kayak merkezinde yer alacak ve aynı zamanda gittiğiniz her bölgenin haritasından faydalanarak çok daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz. RTL Biathlon 2009, içerisinde meşhur kayak takımlarını da görebilecek olduğunuz bu muhteşem oyunda sizlerde yer almalısınız. Grafikleri ile oldukça heyecan verici manzaralar eşliğinde sürdürebilecek olduğunuz harika ortamlar sizi bekliyor. Puan sisteminde hatasız tamamladığınız parkurlardan çok işinize yarayacak ve bir sonraki turda en iyi sıralamada yer alabilecek olabilirsiniz.

Güçlü rakiplerinize karşı kişisel becerilerinizi kullanarak liderliği ele geçirmek zorundasınız. Liderlik sehpasına çıktığınızda sizi destekleyen ekibinde prestiji artacaktır. Son derece etkili ve kıyasıya geçen kayak yarış mücadelesini liderlikle bitirmek için hem hızlı hemde hatasız olmak zorundasınız. RTL Biathlon 2009 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz sürümüne sahip olabilir ve hemen kurulumunu yaparak oynayama başlayabilirsiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve son derece etkili seslendirmeleri ile zamanın nasıl geçtiğini sizlerde anlamayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

RTL Biathlon 2009 Oyunu Ekran Görüntüleri :

 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

nuclear-bike-2-indir

Nuclear Bike 2 oyunu, motor oyunu seveler için sitemizde yer verdiğimiz harika bir oyundur. Dosya…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...