Pes 2019
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : PES 2019 oyunu, 4K HDR dünyanın en gerçekçi futbol oyunu oynama deneyimi sizi bekliyor!

Pes 2019 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe / İngilizce / Almanca
Dosya Boyutu : 30 GB
işletim Sistemi : Windows 7 SP1/8.1/10 - 64 bit
Kategorisi : Oyun inceleme
3.157 Kez indirildi.

Pes 2019 Oyunu incelemesi :

Pes 2019 oyunu ile gelmiş, geçmiş en gerçekçi futbol oyunu oyna!

Pro Evolution Soccer oyun serisinin merakla beklenen en son versiyonu olan Pes 2019 oyunu için sonunda demo versiyonu çıktı. Demo sürümü yayınlanmasının hemen ardından muhteşem grafikleri ve Pes 2019 oyunu tanıtım videosu da yayınlandı. Mükemmel 4K HDR destekleyen büyüleyici animasyon akışı hazırlanan bu oyunda futbol oyunu oynama deneyimine adeta bayılacaksınız. Olağan üstü gelişim ve inanılmaz derece gerçekçi futbol oyunu oynama heyecanı sizleri bekliyor. Henüz demo versiyon olmasına rağmen bir çok özel oyuna geliştirilmiş olan özellikleri keşfedebilirsiniz. Pes 2019 oyunu içerisinde özel olarak hazırlanan tüm özellikleri ve Pes 2019 oyunu haberlerini bu sayfada bulabilirsiniz.

Pro Evolution Soccer 2019 oyunu, futbolcuların kişisel beceri olduğunu gibi futbol oynama performansları gerçekleri ile ve aynı zamanda yeni oyuncu geliştirme özellikleri de daha detaylı sergilenmektedir. Oyuncu özgünlüğü sayesinde dilediğiniz oyuncuyu geliştirebilir veya başka takımlarda beğendiğiniz futbolcuları transfer etmenizi sağlamaktadır. Oyunda yine geniş olarak tasarlanan güncel süper ligler ve tabi ki en güncel futbolcu transferleri ile teknik heyet düzenlemeleri sizlere sunuluyor. Süper liglerin dışında dünya çapında düzenlenen şampiyonlar ligi turnuvalarına katılma şansına sahip olabilirsiniz.

PES 2019 oyununda daha önce hiç görmediğiniz yeni statlar ve yeni antrenman alanlarına kadar en iyi ayrıntı ayrıntısına kadar sunulmaktadır. Yerel liglere yer verilmiş olan bu oyunda inanılmaz çok takım var ve takımların tüm gerçek futbolcuları yerli yerinde hazırlanmış durumdadır. Oyunda kendi takımızı seçip, geliştirin, futbolcu transfer edin ve şampiyonlar ligi için en güçlü takımını oluşturarak rakiplerinize meydan okuyabilirsiniz. Oyunda futbolcuların kişisel gol sevinçlerinden tutunda muhteşem futbol hareketlerini sergileyebiliyorlar. PES 2019 oyunu indirme sayfamızdan demo sürümüne ulaşabilecek ve sergilenen futbol heyecanına katılabilirsiniz. 4K sıra dışı gerçekçi görüntüleme motorları sayesinde oynadığınız maçlarda hafızalarınızda kalabilecek olan grafiklerle karşılaşabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

PES 2019 Oyunu Genel Özellikler :

  • Yerel Lig Takviyesi – İnanılmaz sayıda lisanslı ligler eklenmiş. Aklınıza gelebilecek olan hemen hemen bütün liglerden takımlar seçilebilir.
  • Büyü Dolu Anlar – Oyuncu özgünlüğü sayesinde toplamda 11 yeni beceri özelliği ile bir sonraki aşamaya geçen Pes 2019 oyunu için özel geliştirilmiş olan şut çekme hareketleri ve çeşitli animasyonlar ile harika goller atabilirsiniz. Futbolcuların gerçekçi yorgunluk ve dayanıklılık analizlerini yer alıyor.
  • Yeni MYCLUB desteği – Pes 2019’da oyuncular ile transfer anlaşmaları için atılacak imza ve sonrası için düzenlenen program daha açık sergilenmiş durumdadır.
  • Gerekçi Grafikleri – Süper 4K HDR motor desteği ile adeta büyüleyici animasyonlar ve gerçekçi futbol akışı içerisinde dilerseniz fotoğraflarda çekebilirsiniz.
  • Gerçek ML Sezonu – İnanılmaz önemli toplamda üç çok önemli değişiklikle hayatı gerçek bir menajer gibi yaşamanız sağlanıyor. ICC sezon öncesi, detaylı transfer sistemi ve yeni lig lisansları gibi tüm ayrıntıları inceleyebilirsiniz.
  • Oyuncu Gelişimi – Daha üstün analiz raporları ve daha fazla geliştirebilir kişisel futbolcu özelliklerini ile muhakkak tanışmalısınız. Savunma, pres ve hücum hatlarında işinize çok yarayabilecek olan futbolcular geliştirebilirsiniz.
  • Statlar ve Taraftarlar – Aklınıza gelmeyecek olan bir çok yeni stadyumlar ve özellikle eklenen dünyanın en meşhur statlarında gerçekçi futbol oynama heyecanı sizleri bekliyor. Taraftar destekleri inanılmaz gerçekçi ve harika atmosfer ile birleştiğinde futbol oyunu oynama deneyimi sizi bekliyor.

Pes 2019 MYCLUB Desteği ve Özellikleri :

MyClup desteğinde standart özellikler yer alıyor ve üstelik yeni eklenen özellikleri tanıyabilirsiniz.

David Beckham 2018 – 10 maç kiralık
Philippe Coutinho – 10 maç kiralık
Seçkin Oyuncu Menajeri (3 Oyuncu) x 10 hafta
3 Oyuncu Kontratı x 10 hafta

  • David Beckham Edition Desteği ;

David Beckham 2018
Philippe Coutinho – 10 maç kiralık
Seçkin Oyuncu Menajeri (3 Oyuncu) x 20 hafta
3 Oyuncu Kontratı x 20 hafta

  • Legend Edition Desteği ;

PES oyunların klasikleşen efsane oyuncu serisine sahip olun
David Beckham 2018
10 maç kiralık Philippe Coutinho
Seçkin Oyuncu Menajeri (3 Oyuncu) x 30 hafta
3 Oyuncu Kontratı x 30 hafta

PES 2019 Demo İle Gelen Özellikler :

Pes 2019’daki Kulüpleri :

FC BARCELONA
LIVERPOOL FC
FC SCHALKE 04
INTER
AC MILAN
MONACO A.Ş.
CR FLAMENGO
SÃO PAULO FC
SE PALMEIRAS
COLO COLO
FRANSA
ARJANTİN

Pes 2019 Demodaki Stadyumları :

Nou Camp
VELTINS ARENA

Pes 2019 Demo Modları :

SERGİ ALANI (Çevrimdışı)
HIZLI MATCH (ÇEVRİMİÇİ)
CO-OP (Çevrim)

Pes 2019 Demo bonusu :

10,000GP

PES 2019 oyunu içerisinde eklenen yeni özellikler ve yeni geliştirmeleri sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Pes 2019 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Pes 2019 Tanıtım Videosu :

 

Pes 2019 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7 SP1/8.1/10 - 64 bit
  • Gereken işlemci : Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 30 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870 (2 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant İnternet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

wheel-riders-online-indir

Wheel Riders Online oyunu ile hem yarışın hemde savaşın! Online hazırlanan bu araba oyunu içerisinde…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...