PES 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : PES 2017 oyunu ile sizlerde dünyanın en gerçekçi futbol oyununda yer alabilirsiniz!

PES 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe/İngilizce
Dosya Boyutu : 8 GB
işletim Sistemi : Windows Xp SP1/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
16.954 Kez indirildi.

PES 2017 Oyunu incelemesi :

PES 2017 oyunu ile artık son derece gerçekçi futbol oyunu oynamanın yanı sıra aynı zamanda sizleri büyüleyecek olan gerçekçi deneyimler sizleri beklemektedir. 2017 yılının en gerçekçi futbol oyunu olan bu mükemmel oyunu sizlerde çok ama çok beğeneceksiniz. Pro Evolution Soccer 2017 oyunu, PES serisinin en son oyunu ve aynı zamanda en çok tutulan oyunu olabilecek özelliklerle sizlere sunulmaktadır. KONAMİ games tarafından serinin en kral futbol oyunu olabilecek iddialı olan bu oyunu sizlerin beğenisine sunuyor.

PES 2016 oyununda gözle görülen tüm hataları tamamen ortadan kaldıran bir çok geliştirme ve zenginlikle sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Futbol oyunu hayranlarını akıl almaz eğlenceli futbol keyfini sürmelerini sağlayacak olan PES 2017 oyunu ile muhakkak sizlerde tanışmalısınız. En gerçekçi hislere sahip olan futbolcuları ve inanılmaz gerçekçi tepkiler verecek olan futbolcuları hayretle izleyeceksiniz. Futbol oyunun içerisinde gerçek hayatımızda da hayranlıkla izlediğimiz futbolcular bu oyunda da marifetlerini bir bir sergilemeye devam ediyorlar.

Oyunda özellikle gol sevinçleri, faul sonrası görülen kartlarda ve ikili futbol itişmelerinde futbolcular inanılmaz gerçekçi tepkilerle sizleri hayrete düşürebilirler. Kurtarışları ile kalelerinde devleşen kalecilerin yanı sıra en hızlı forvet hatlarını dağıtabilecek olan defans sistemine sahip mükemmel bir oyundur. Gerçeklerinden ayıramayacak olduğunuz statlarda mükemmel final maçlarına çıkabilir ve oynadığınız futbolu kayıt edip daha sonra izleme şansına sahipsiniz. Pes 2017 oyununda biraz daha sert futbolun yanı sıra kolay kart gösteren hakemlere çok dikkat etmek gerekiyor.

Hakemler oldukça sert tepkiler verdiğinizde hemen kartına başvurabilir ve takımınızı yarıda bırakabilirsiniz. Futbol oyunu severler tarafından çok beğenilecek olan bu oyunda kendi futbolcunuzu tasarlayıp eğlenceli maçlara çıkabilirler. Her zamankinden çok daha güçlü taraftar desteği ile sizleri karşılayan bu oyunda sizde yerinizi alın. Seçmiş olduğunuz takımı en iyi şekilde yönetmek ve liderliği kovalamak için taktiksel açılardan da dikkat etmeniz gereken dizilişlerde olacaktır. Futbol oynamayı seviyorum diyenler için sitemizde yer verdiğimiz bu oyunda basit ve kolay goller atarak rakiplerinizi yenmeniz mümkün değil.

Her yıl daha da zorlaşan futbol oyunu oynama deneyimine bu oyunda daha profesyonel olmanızı gerektirecek zorluklarla sizleri karşılamaktadır. PES 2017 oyunu içerisinde seçmiş olduğunuz takımı büyütmek ve aynı zamanda futbol kalitesini büyütmek adına yapılan bir çok zenginlikle tanışabilirsiniz. Oyunun demo sürümünde sizleri bir hayli fazla heyecanlı maçlara çıkarabilecek olan özellikler yer almaktadır. Her zamankinden daha hızlı futbol ve gerçekçi futbol deneyimi ile zamanın nasıl geçtiğini sizlerde anlamayacaksınız. PES 2017 oyunu indirme sayfamızdan sahip olabilecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz. Son derece gerçekçi grafiklerle hazırlanan bu oyunun eğlenceli ses efektleri ile oyundan zevk alacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

PES 2017 Oyunu Ekran Görüntüleri :

PES 2017 Tanıtım Videosu :

PES 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp SP1/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel Core i3 530 / AMD Phenom Ⅱ X4 925
  • Yeterli Ram : 4 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 8 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD/ATI Radeon HD4850 / Intel HD Graphics 4000 1 GB
  • Ses Kartı : DirectX Compatible
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Superbike-Racers-indir

Motosiklet oyunu severler tarafında en çok sevilen oyunlar arasında yer alan bu oyunun içerisinde muhteşem…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...