Pes 2009
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Pes 2009 oyunu, heyecan verici futbol deneyimini sayesinde hem maziyi hatırlayacak hemde çok eğleneceksiniz!

Pes 2009 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1,1 GB
işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
5.517 Kez indirildi.

Pes 2009 Oyunu incelemesi :

Pes 2009 oyunu, futbol oyunları hayranlarını son derece eğlenceli oyunlardan biri ile sizi geçmiş zamanlara götürüyoruz. Fifa oyunları ile kıyasıya rekabet içerisinde olan ve her geçen gün çok daha gerçekçi oyunlarla karşımıza çıkan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. 2009 yılının transferleri ve o zamanların yıldız futbolcuları ile hem tekrar karşılaşacak hemde efsane futbolcularla tanışacaksınız. Oyun içerisinde o zamanların en heyecanlı futbol oyununu oynama deneyimini size verirken aynı diğer yandan da eşsiz futbol taktikleri ile tanışmanızı sağlamaktadır.

O zamanların en müthiş grafikleri ile futbol oyunu severler için oldukça renkli maçlarla yer alma heyecanı ortak olabiliyorsunuz. Pes 2009, için çeşitli yamalarla Türkiye süper ligi etkileyebilir ve Türkçe dil desteği de ekleyebilirsiniz. Süper lig eklendikten sonra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerin ezeli rekabetine burada devam edebilirsiniz. İlgi çekici statların atmosferlerinden etkilenmek istiyorsanız ve onunda eklentisini yükleyebilirsiniz. Heyecan verici maçlarda özellikle dünya derbisi olarak gözüken Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını bu oyunda tarafınızı seçip, oynamaya başlayabilirsiniz.

Futbolcu özellikleri arttırabilir ve taktiksel anlamda istediğiniz gibi davranabilecek olduğunuz bu harika oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Oyun içerisinde performansı düşen futbolcuları kenarı alıp, yerine dinç bir futbolcu sokarak rakibinizin direncini kırıp, gol atma şansınızı yükletebilirsiniz. Taraftar desteğinin de muazzam şekilde duyulduğu ve baskı hissettirdiği bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Pes 2009 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz ücretsiz olarak indirebilecek olduğunuz bu oyunu hemen sizlerde oynamalısınız. Grafikleri oldukça iyi ve o zamanların en son teknolojileri ile desteklenen bu harika oyunu çok beğeneceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Pes 2009 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Pes 2009 Tanıtım Videosu :

Pes 2009 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1,1 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

little-fighter-2-indir

Little Fighter 2 oyunu sizleri inanılmaz eğlenceli zaman geçirebilecek olduğuna davet ediyoruz. Birbirinden farklı Arcade…

“Pes 2009” için 2 Yorum

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...