Pes 2008
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Pes 2008 oyunu, futbol oyunu severler ve özellikle PES oyunları hayranlarına sunduğumuz futbol oyunudur!

Pes 2008 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1.1 GB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
6.151 Kez indirildi.

Pes 2008 Oyunu incelemesi :

Pes 2008 oyunu, futbol oyunları hayranları son derece eğlenceli maçlarda yer almalarını sağlayacak olan en eğlenceli versiyonlarından biridir. Dünyanın en kaliteli futbol oyunları arasında yerini alan Pes Oyunları her geçen gün daha gerçekçi oyunlarla karşımıza çıkıyor. Bu oyununda 2008 yılında dünyanın en popüler yıldız futbolcularını ve aynı zamanda en genç yıldız yeteneklerle tanışmanızı sağlayacaktır. Futbolda taktik savaşları var ve sizlerde kendi taktiklerinizi uygulayarak rakipleri elemeye çalışacaksınız.

Pes 2008 oyunu, kendine has bir çok özelliklerinin yanında gelen yeni yetenekli futbolcularla harika maçlara çıkacaksınız. Futbol severler için sitemizde yer verdiğimiz bu harika oyunda kendi takımızı seçin ve nefes kesen futbol oynamaya hemen başlayın. Oyunda dilerseniz kendi seçmiş olduğunuz futbolcuyu geliştirebilir ve son derece güçlü bir futbolcu haline getirebilirsiniz. Özel yeteneklere sahip olduğunu düşündüğünüz futbolcuların transferlerini gerçekleştirme şansınız var. Oyuncu analizleri yapabilir ve performanslarına göre futbolcu alım ve satımlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Pes 2008 oyununda diğer eski sürümlerinden çok daha farklı ve son derece eğlenceli zamanlar geçirmenin tadını çıkaracaksınız. Futbol heyecanını en iyi şekilde yaşamanızı sağlayan bu oyunda oldukça fazla heyecan verici ayrıntılarla tanışabilirsiniz. Birbirinden farklı özelliklere sahip o yılların efsane futbolcuları ile son derece heyecanlı maçlarda yer alacaksınız. Pes 2008 oyunu indirme sayfamızdan tamamen ücretsiz indirecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve inanılmaz taraftar desteği sayesinde rakiplerinize yeşil sahaları dar edeceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Pes 2008 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Pes 2008 Tanıtım Videosu :

Pes 2008 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,4 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1.1 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 64 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 5.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

rail-simulator-indir

Rail Simulator oyunu, oldukça fazla tren modeli ile sizlere en iyi tren simülasyon oyunu oynama…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...