Football Manager 2019
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Football Manager 2019 oyunu, inanılmaz gerçekçi futbol menajerlik oyunu!

Football Manager 2019 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce / Almanca
Dosya Boyutu : 7 GB
işletim Sistemi : WinXP/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
237 Kez indirildi.

Football Manager 2019 Oyunu incelemesi :

Football Manager 2019 oyunu ile gerçekçi futbol deneyimi!

Futbol oyunları hayranlarını özellikle menajerlik oyunları meraklıları için sizleri büyüleyecek olan Football Manager 2019 oyunu ile tanışmalısınız. Football Manager oyunları, seri haline gelmiş oyunlarının en son çıkanı ile karşınızdayız. Her zamankinden çok daha gerçekçi ve inanılmaz gerçekçi futbol ayrıntılarıyla çıkan bu oyunu hemen sizde denemelisiniz. 2019 yılında gerçekleşen tüm transferler ve futbolcuların gerçekçi analizlerine göre hazırlanan istatistikleri birebir yansıtmaktadır. Kariyerli bir menajer olmak isteyenler için bu oyunda özel olarak hazırlanan kariyer modu sayesinde büyük geliştirmelere şahit olacaksınız. Eski serilere göre hem daha gerçekçi hemde daha fazla mod seçenekleri ile karşınızda.

Football Manager 2019 oyunu, inanılmaz gerçekçi hamleler ve oyuna müdahale seçenekleri ile sizleri etkileyecektir. 3 Puanı almak ve takımızı liderliğe taşımak için tüm stratejileri denemeniz gerekebilir. Eski sürümlerde oto kontroller sayesinde kazandığınız maçları bu oyunda kazanamazsınız, kesinlikle hamleler yaparak takımızı daima diri tutmanız gerekiyor. Kenardan izleyecek olduğunuz takımızdan gördüğünüz eksikleri analiz edip, futbolcularınızı sisteminizi uymasını sağlamalısınız. Sisteme uymayan oyuncuları satıp, yerine sizin takım stratejinizi uyacak olan yeni oyuncular transfer ederek daima güçlü kadro ile hazır olmalısınız.

Futbol heyecanını en derinden hissettiren bu oyunda her zaman güçlü ve kararlı olmalısınız. Sistemimizi en iyi yönetmek için gelir elde etmelisiniz, bunun içinde maçları kazanın ve en doğru transfer seçimleri yaparak kulübe katkılar yapmalısın. Her maçtan önce çıkacak olduğunuz antrenmanlarda futbolcularını gelişimi ve fiziksel güçlenmeleri için onları sürekli çalıştırmaya devam etmelisiniz. Oyundaki takım dizilişini 4-2-3-1 veya 4-4-2 gibi doğru dizilim yaparak takıma galibiyet kazandırma şansını getirmelisiniz.

Futbolunuz ile seyircilerinde beğenisi kazanmalısınız, çünkü onlar sizin maçınıza bilet alarak gelirinize destek veriyorlar. Seyirci sayısını arttırmak ve çok daha fazla gelir elde edebilmek için tüm maçlarınızı kazanın ve şampiyon olmak için elinizden gelenin fazlasını yapın. Kariyeriniz için öncelikle planınızı yapın ve doğru stratejiler uygulayarak en akıllı futbolu oynatmanın heyecanına yaşayın. Football Manager 2019 oyunu indir sayfamızdan ücretsiz ulaşabilecek ve çok eğlenceli futbol deneyimine katılacaksınız. Ekran görüntüleri oldukça iyi ve eğlenceli seslendirmeleri ile daima futbola hazır olmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Football Manager 2019 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Football Manager 2019 Tanıtım Videosu :

Football Manager 2019 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXP/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel Pentium 4 - Intel Core / AMD Athlon 2.2 GHz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 7 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Saphhire ATI HD 4850 GDDR3 (512 MB VRAM)
  • Ses Kartı : Direct X Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : 3G, 4G ve WİFİ
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

joint-operations-indir

Joint Operations oyunu, savaş oyunları arasında yer alan bu ilgi çekici oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz….

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...