Fifa 2011
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Fifa serisinin 2011 versiyonu olan bu oyunu çok seveceksiniz.

Fifa 2011 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1.2 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
1.475 Kez indirildi.

Fifa 2011 Oyunu incelemesi :

Fifa oyunları hayranlarını çok eğlenceli futbol oyunu oynama deneyime sürükleyecek olan Fifa 2011 oyunu ile sizlere dönüyoruz. Grafikleri ve gerçekçi oyun oynama sistemlerini sizlere verecek olan bu oyunda harika futbol akışı sizleri bekliyor. Fifa 2011 oyunu demo olmasına rağmen Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen ve Olimpik Lyon gibi meşhur takımlarla oyun oynamanızı sağlıyor.

Saydığımız takımlardan her hangi birini seçerek katılacak olduğunuz futbol heyecanını sizlerde unutamayacaksınız. Futbol oyunu hayranıyım diyenlerin kesinlikle oynamasını istediğimiz bu oyunda çok gerçekçi futbol sizleri bekliyor. Fifa 2011 oyunun tam ücretli versiyonunda aklınıza gelebilecek olan tüm takımları görmek mümkün ve sadece takımlar değil tüm statlarda futbol oynamak mümkündür.

Sağlam defans, hucuma dayanıklı orta saha ve sert şutlar çekebilen forvet oyuncuların yanı sıra bu oyunda özellikle kalecilere özen gösterilmiş. İyi top takibi yapabilen ve inanılmaz sert şutları çıkarabilen kaleciler bu oyunda sizinde korkulu rüyanız olabilirler. Yüzde yüz gol pozisyonlarında bile hayal kırıklığı yaşatabilecek olan kalecilere çok dikkat etmelisiniz. Fifa 2011 oyununda seçmiş olduğunuz takımın futbolcularını özenle hazırlayabilir ve rakiplerinizi karşı sert savunma anlayışı ile oyun oynayabilirsiniz.

Futbol oyununda Fifa 2011 oyununa özel olarak hazırlanan futbol oynama taktiklerinin yanı sıra özel olarak hazırlayabilecek olduğunuz taktiksel açılara ortak olacaksınız. Oyunda takım gücünü arttırabilecek olduğunuz özel alanlar ve farklı futbol stratejilerin yer aldığı bu oyunun Fifa 2011 oyunu İndirme sayfasından demosunu ücretsiz indirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Fifa 2011 Oyunun ekran görüntüleri :

Fifa 2011 Tanıtım Videosu :

Fifa 2011 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1.2 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 8 ve Üzeri
  • İnternet Bağlantısı :
 

Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

hayatim ciftlik indir

Ekip biçmek, hayvanlarla ilgilenmek, bitkileri sulayıp bakımlarını yapmak,  hayvanlardan ürün elde etmek, müşterilerinin özel isteklerine…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...