Fifa 2007
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Futbol meraklları için hazırlanmış oyunlardan biri. Görüntü kalitesi ile iyi durumda bir oyun.

Fifa 2007 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : ingilizce
Dosya Boyutu : 562 Mb
işletim Sistemi : XP, Vista, Windows 7
Kategorisi : Spor Oyunları
12.850 Kez indirildi.

Fifa 2007 Oyunu incelemesi :

Fifa serisinin devrim niteliğinde hazırladığı Fifa 2007 oyununu sizler için araştırdık. Oldukça kaliteli hazırlanmış bir Fifa oyunu ile karşı karşıya olduğunuzu belirtmek isteriz. Futbol oyunu meraklılarının yakından takip ettiği Fifa oyunlarından sadece bir tanesi olan Fifa 2007 oyununu gönül rahatlığı ile indirmek isterseniz eğer sayfalarımızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. 2007 yılında yapılmasına rağmen günümüzün şartlarını taşıyan bu futbol oyununda sevineceğiniz bir haberde sizleri bekliyor.

Dünyaca ünlü oyun firması olan Electronic Arts tarafından tasarlanan ve her geçen yıl yenilenerek hayranlarının beğenisine sunulan Fifa futbol oyunu serisinin 2007 versiyonunu sizler için araştırdık. Daha önce yayınlanmış olan Fifa oyunları ile arasında adeta uçurum bulunan bu oyun ile alakalı en önemli şey ilk defa bu tarz bir oyunda Türkiye liginin de oyuna dahil edilmiş olmasıdır.

Türkiye liglerinin de dahil olması ile birlikte 510 futbol takımı ve 27 adet ligten oluşan dev bir turnuva haline gelen oyundaki tek yenilik bu değil tabi ki. Grafiksel olarak ta birçok yenilik Fifa 2007 oyununda gözlerden kaçmıyor. Daha önce yapılan birçok hata bu oyunda yenilenmiş ve düzeltilmiş durumda. Futbolcuların fiziki durumları ile topa hakimiyetleri gözden geçirilmiş. Top daha keskin hatlara sahip bir yapı ile oyuna dahil edilmiş. Ayrıca top ilerlerken rüzgardan dolayı veya su birikintisinden dolayı yön değiştirmesi bile oyuna eklenmiş.

Ayrıca hakeme vurup yön değiştiren toplar ve direkten dönen topun hızı ve gideceği yön bile hesaplanarak oyuncuların topu takip etmeleri sağlanmış. Yukarıda da belirttiğimiz üzere oyunun bir önceki bölümlerinde yapılan hataların %90 lık bölümü tamamen düzeltilmiş ve oyuncuların daha keyifli bir futbol oynamaları sağlanmış. Daha önceki Fifa oyunlarının klasik sorunlarından bir tanesi de sıradan goller ve artık rutinleşen klasik ataklardı. Bu sorunu da çözen Fifa oyun geliştirme ekibi artık sahanın her yerinde daha atak bir futbol oynamayı sağlamışlar. Daha seri ataklar yaparak daha organize goller atabiliyorsunuz. Bu özelliği ile de Fifa 2007 oyunu Futbol oyunları arasında tercih edilmesi gereken bir oyun olduğunu bizlere gösteriyor doğrusu.

Daha önceki Fifa 05 ve Fifa 06 oyunlarında saha ve stadyum özellikleri fazla göze çarpmıyordu. Fifa 2007 de bu konuya da el atmışlar. Mesela oyun esnasında hava şartları değişiyor. Güneşli bir havada maça başlıyorsunuz ve maçın ortalarında yağmur yağmaya başlıyor. Ayrıca stadın atmosferini belirleyen seyircilerin de oyuna katkıları oldukça fazla olmuş. Maçı oynarken seyircilerin de manevi desteğini alarak kısa sürede galibiyete ulaşabilirsiniz.  Fifa 2007 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz.

Bu kadar profesyonelce hazırlanmış mükemmel bir Fifa oyununu kesinlikle denemenizi tavsiye ediyoruz. Adından da anlaşılacağı üzere 2007 yılında çıkarılmasına rağmen günümüzde hazırlanmış bir oyun gibi oyuncuların yüz hatları ve genel oyun grafikleri olarak oldukça iyi konumda bulunan Fifa 2007 oyununu oynarken iyi eğlenceler dileriz.

Fifa 2007 Ekran Görüntüleri :

Fifa 2007 Tanıtım Videosu :

Fifa 2007 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP, Vista, Windows 7
  • Gereken işlemci : intel Pentium 4 2.0GHz - AMD Athlon XP 1500 veya üzeri
  • Yeterli Ram : 1 Gb
  • Gereken Boş HDD Alanı : 3 Gb
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GeForce 8400 GS - ATİ Radeon HD 2400 Pro
  • Ses Kartı : Direct X
  • DirectX : 7
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

lowrider-extreme-indir

LowRider Extreme oyunu ile sizlerde nefesleri kesen gece yarışlarına katılabilir ve aynı zamanda olağan üstü…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...