2006 FİFA World Cup
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :2006 FIFA World Cup oyunu ile Dünya kupası finallerine katılmanın heyecanına ortak olacaksınız!

2006 FİFA World Cup Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2006
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 344 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7
Kategorisi : Spor Oyunları
2.135 Kez indirildi.

2006 FİFA World Cup Oyunu incelemesi :

2006 FİFA World Cup oyunuyla 2006 yılının mükemmel futbol organizasyonu olan Dünya Kupası maçlarında yer almanın deneyimine ortak olacaksınız. Futbol oyunu severler için hazırlanan bu oyunda olağan üstü efsanevi futbolcularla tekrar oyun oynama başlayacaksınız. Her yıl yenilenen futbol serisi olan Fifa oyunları içerisinde özenle hazırlanan 2006 FİFA World Cup oyunu ile bugün muhteşem zaman geçireceksiniz. 2006 yılında düzenlenen Dünya Kupası Şampiyonu İtalya ülkesinin olduğunu biliyoruz. İnanılmaz coşku ve futbol şölenine katılabilecek olduğunuz bu oyunda harika zaman geçireceksiniz.

127 futbol takımlarının yer aldığını bu oyunda inanılmaz futbol mücadelesi içerisinde mükemmel zaman geçireceksiniz. Ülkelerin milli takımları bir araya geliyor ve aralarındaki mükemmel futbol heyecanını sahaya yansıtıyorlar. 2006 FİFA World Cup oyunu içerisinde kendi favori takımızı seçin ve Almanda düzenlenen mükemmel futbol deneyimine hemen sizlerde başlamalısınız. Oyunun içerisinde spor mücadelelerinde inanılmaz görsel taraftar şovlarının heyecanına ortak olacaksınız.

Oyunda çok farklı taraftar destekleri ve aynı zamanda mükemmel inanılmaz heyecan veren taraftarlara hayran kalacaksınız. Oyunun içerisinde seçmiş olduğunuz takıma kesinlikle transfer yapamaz ve Fifa ya verdiğiniz kadrolar ile maçlara çıkacaksınız. Maça çıkmadan önce kesinlikle takımızı rakibinizin futbol performansına göre ayarlamak zorundasınız. 2006 FİFA World Cup oyunu İndirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirecek ve oynayacaksınız.

İnanılmaz heyecanlı futbol deneyimine katılacak ve aynı zamanda unutamayacak olduğunuz zamanlara imza atacaksınız. 2006 yılının Almanda ülkesinde düzenlenen dünya kupasını sizlerde kazanmak istiyorsanız eğer bu oyunu hemen sizlerde indirmelisiniz. Grafikleri oldukça iyi ve aynı zamanda mükemmel ses deneyimleriyle harika zaman geçirmenin heyecanına hemen başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

2006 FİFA World Cup Ekran Görüntüleri

2006 FİFA World Cup Tanıtım Videosu :

2006 FİFA World Cup Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 344 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : On Board Medya
  • DirectX : DX9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

UEFA-Euro-2004-indir

Futbol oyunu oynama hayranlarını için sitemizde yer verdiğimiz UEFA Euro 2004 oyunu muhteşem atmosferde futbol oyunu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...