Woodcutter Simulator 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Woodcutter Simulator 2013 oyunu, odunculuk sektörünün simülasyonu sağlanmış olan bu oyunu çok seveceksiniz!

Woodcutter Simulator 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 500 MB
işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.298 Kez indirildi.

Woodcutter Simulator 2013 Oyunu incelemesi :

Woodcutter Simulator 2013 oyunu, her nevi ağaç kesme makinelerinden tutunda aklınıza ağaç kesim işlerinde kullanılan olağan iş makineleri yer almaktadır. Oduncu simülasyon oyunu olarak oyun dünyasında yerini almış olan bu eşsiz oyunu çok severek oynayabileceksiniz. Eğlenceli maceraları ile sizleri büyüleyecek ve aynı zamanda inanılmaz zorlu ağaç kesim işlerinde yer alabileceksiniz. Simülasyon oyunları hayranlarının muhakkak denemelerini tavsiye ederiz. Oyunun hikayesine göre büyük bir kerestede işe başlıyorsunuz, iş yerinde bulunan kamyon, kepçe, ağaç kesme makineleri ve dağlardan kesilen kütükleri çekmek için çeşitli araçlar ve gereçler yer almaktadır.

Woodcutter Simulator oyunları, en iyi versiyonlarından biri ve üstelik süresiz eğlenceli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bir çok görevlerle tanışma fırsatını sizlere veriyor. Oyunda dağlık ve ormanlık alanlarda kesilmesi için belirlenmiş olan dev ağaçların kesimleri ve atölyeye getirmesine kadar siz ilgileneceksiniz. Oyunda kesinlikle gereksiz ağaç kesimi yapmıyoruz, yani gereksiz yere genç ağaçları kesmemeye özen göstermeliyiz. Woodcutter Simulator 2013 oyunu içinde bir yandan yaşlanmış ve artık kesilmesi gereken ağaçları keserken diğer yandan da çevre düzenini bozmamak için uğraşacaksınız.

Oyundaki araç son derece güçlü ve aynı zamanda sizleri inanılmaz etkileyebilecek kadar mükemmel iş makinelerinin tadını çıkaracaksınız. Büyük kesim hızarları ve ağaç kesme motorlarının yanı sıra kepçe ve traktörlere bağlı olan kesici aletlerle hiç zorlanmadan ağaç kesebilirsiniz. Üstün başarı denemeler ve çalışmalar sonucunda ortaya çıkarılmış olan özel ağaç kesim makinelerini kullanmak son derece eğlenceli oluyor.

Görevlerin bazıları çok küçükken ve kolayken bazıları da sizleri inanılmaz zorlu maceralara ortak olmanızı sağlamaktadır. Woodcutter Simulator 2013 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak sizlere sunduğumuz bu oyunu sizlerde denemelisiniz. Görüntü kalitesi oldukça muhteşem ayrıntılarla hazırlanmış olduğundan oyuncuları çok eğlenceli zaman geçirebilecek oldukları maceralar yaşatabiliyor. İyi eğlenceler dileriz.

Woodcutter Simulator 2013 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Woodcutter Simulator 2013 Tanıtım Videosu :

Woodcutter Simulator 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,4 Ghz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 500 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Saphhire ATI HD 4850 GDDR3 (512 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

deer-drive-indir

Deer Drive, 3D aksiyon oyunu olan bu oyunun içerisinde sizleri çok heyecan verici inanılmaz eğlenceli…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...