Trainz Railway Simulator 2006
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Trainz Railway Simulator 2006 oyunu, tren simülasyon oyunları arasından en iyilerinden birini size sunuyoruz!

Trainz Railway Simulator 2006 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 583 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
644 Kez indirildi.

Trainz Railway Simulator 2006 Oyunu incelemesi :

Trainz Railway Simulator 2006 oyunu, heyecan verici oynanışı ile oyuncuları son derece eğlenceli maceralara çıkabilecek olduğunuz bu oyunu sizlerde denemelisiniz. Tren simülasyon oyunları içerisinde birbirinden farklı maceralarda yer almanızı sağlayabilecek olan bu oyunda yolcu ve yük trenlerini kontrol etmeye çalışacaksınız. TRS 2006 oyunu, süresiz eğlenceli zamanlar geçirme şansınız sizlere verebilecek olan bu harika oyunu sizlere sunuyoruz. Grafikleri ile diğer serisinden çok farklı görevler üstlenebilecek olduğunuz bu oyunun içerisinde harika zamanlar geçirebilirsiniz.

Tren oyunları arasında sizlere oynamanızı tavsiye ettiğimiz Trainz Railway Simulator 2006 oyunu içerisinde daha önce hiç oynamadığınız bir çok haritalar üzerinde oynayabileceksiniz. Oyunda Almanya, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İspanya gibi ülkeler üzerinden geçen raylarda yolcu naklini sağlayacaksınız. Uzun yolculuklarda yer alırken diğer yandan da inanılmaz manzaralara da şahitlik edeceksiniz. Oyunda kendi tren istasyon alanını kurabilecek ve yolcu nakli için dikkatli bir şekilde tren yönetimini sağlamaya çalışacaksınız.

İstasyon kurmanın yanında birde size ait olan trenlerin modellerinde ve renklendirme gibi özellikleri de kullanabilirsiniz. Tüm hava koşulları içerisinde ağır hava şartları altında bile dilediğin tüm bölgeye yolcu nakli ve yük naklini gerçekleştirebilirsiniz. Oyunda seçtiğini haritalar üzerinde hemen istasyonu kurun ve sizlerde hizmete başlayın. Trainz Railway Simulator 2006 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Grafikleri ile birbirinden farklı tren maceralarında yer alabilecek olduğunuz bu oyunu hemen sizlerde oynamalısınız.

Trainz Railway Simulator 2006 Ekran Görüntüleri :

Trainz Railway Simulator 2006 Tanıtım Videosu :

Trainz Railway Simulator 2006 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,1 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 583 MB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce4 MX or on-board graphics
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Company-of-Heroes

Company of Heroes oyunu uzun zaman önce oyun dünyasında yerini almış strateji oyunlarından biridir. 2006…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...