Train Simulator 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Train Simulator 2016 oyunu ile mükemmel tren maceralarına muhakkak sizlerde katılmalısınız!

Train Simulator 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretli - 65.0
Versiyon : 2016
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 6 GB HD Space
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.470 Kez indirildi.

Train Simulator 2016 Oyunu incelemesi :

Train Simulator 2016 oyunu, mükemmel tren simülasyon arasında yer alan ve aynı zamanda gerçekçi zaman geçirecek olduğunuz bu oyunu sizlere sunuyoruz. Oyun içerisinde birbirinden farklı ve inanılmaz heyecan verici trenleri kontrol etmeye çalışacaksınız. Bu oyunda gerçek hayatımızda bulunan trenler ve tren rayları üzerinde müthiş eğlenceye ortak olacaksınız. Train Simulator 2016, tren rayları üzerinde inanılmaz hızlı ilerleye bilen yeni model trenler ve aynı zamanda gerçekçi kontrol sistemleriyle harika zaman geçireceksiniz.

Oyundaki muhteşem heyecan verici sistemler ve aynı zamanda olağan üstü hazırlanmış olan alanlarda harika zaman geçirmenin deneyimine ortak olmanın heyecanını yaşayacaksınız. Tren simülasyon oyunları arasından alan ve aynı zamanda muhteşem zaman geçirebilecek olduğunuz bu oyunun içerisinde gerçek zamanlı oyun oynamanın deneyimini sizlerde yaşamalısınız. Oyunda kargo görevlerini yeni model trenlerle yapacak ve aynı zamanda yolcu nakli yapan trenleri kontrol etme heyecanına ortak olacaksınız. Train Simulator 2016 oyunu, en son çıkan trenler ve aynı zamanda müthiş grafiklerle hazırlanmış olan bu mükemmel oyunu oynamaktan büyük zevk alacaksınız.

Sıra dışı maceralar ve aynı zamanda mükemmel hazırlanmış olan görevlerin tadını bu oyunda muhakkak sizlerde çıkartmalısınız. Oyunda yollar ve trenler hakkında size sürekli bilgi verecek olan asistanlar oyunu daha gerçekçi olmasını sağlamış doğrusu. Olağan üstü grafiklerle hazırlanan Train Simulator 2016 oyunu İndirme sayfamızdan bu oyunu sizlerde indirebilir ve oynayabilirsiniz. Oyunda oldukça farklı gerçek zamanlı tren kontrol sistemleri ve aynı zamanda olağan üstü sistemlerle hazırlanmış olan mükemmel grafiklerle zmana geçireceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Train Simulator 2016 Ekran Görüntüleri

Train Simulator 2016 Tanıtım Videosu :

Train Simulator 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
  • Gereken işlemci : İntel Core 2 Duo 2.8 GHz - AMD Athlon MP 3.2 GHz
  • Yeterli Ram : 2 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 6 GB HD Space
  • Ekran Kartı VRAM : 512 MB Ge-Force
  • Ses Kartı : On Board DirectX
  • DirectX : 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Crimsonland 193 indir

Yüksek kaliteli silah oyunları arasında yer alan bu oyun Reflexive Entertainment bünyesinde oyun piyasasına kazandırılmış. Tek…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...