Towtruck Simulator 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Towtruck Simulator 2015 oyunu, araç kurtarma simülasyon oyunu arıyorsanız, muhakkak denemelisiniz!

Towtruck Simulator 2015 Oyun Bilgileri

Lisans :
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1 GB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.245 Kez indirildi.

Towtruck Simulator 2015 Oyunu incelemesi :

Towtruck Simulator 2015 oyunu, özenle hazırlanan gerçekçi görevleri ile sizleri inanılmaz heyecanlı görevlerde yer alma deneyimi beklemektedir. En anlamlı simülasyon oyunları arasında yer alan bu ilgi çekici oyunda göreviniz yolda kalan araçları kurtarmaktır. Trafikteki araçların her an arızalanıp, yolda kaldıkları durumlarda size haber geliyor ve sizde kurtarma aracınızın direksiyonuna geçerek yolda kalan aracı kurtarıyorsunuz. Sadece arızadan dolayı yolda kalan araçları değil aynı zamanda trafik kazayı geçirip, araçları çalışmayacak derece hasar alan araçlarında kurtarıcılığını üstleneceksiniz. Birbirinden güçlü ve birbirinden marifetli kurtarma kamyonları ile son derece eğlenceli oyun oynamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kamyon üzerine eklenen kaldırma özelliğine sahip platformlu araçlarla oldukça pratik bir şekilde araç kurtarma işlerinin üstesinden gelebileceksiniz. Towtruck Simulator 2015 oyunu, bu zamana kadar çıkan kurtarıcı oyunları arasında en iyi ve en heyecanlı görevlerle hazırlanmış simülasyon oyunudur. Yoğun trafiğin bulunduğu noktalarda emniyet tedbirlerini aldıktan sonra arıza yapan veya kaza yapmış olan aracı kaldırabilirsiniz. Gerçekçi oynanışı ve son derece eğlenceli yenilenmiş olan görevlerle sizi oyuna davet ediyor. Oyunda arıza yapan, kaza yapan ve yanlış park etmiş olan araçları da bulundukları yerden alıp, size gösterilen uygun park yerlerine çekeceksiniz. Trafik kurallarına uymanız ve kurtarma operasyonu yaparken çevreye diğer insanlara uymak zorundasınız.

Vinçli ve rampalı vinçler monte edilmiş olan kamyonları kullanmak ve çekici görevleri yapmak son derece eğlenceli olmaktadır. Oyunda sizler için hazırlanmış olan 3 farklı oyun modu da bulunuyor. Oyunda küçük araçları çekebilen çekici özellikli kamyona sahip olacaksınız ve görev yaptıkça para kazanacak, kazandığınız paralarla da daha büyük kurtarıcı araçları alarak işletmenizi büyüteceksiniz. Towtruck Simulator 2015 oyunu indirme sayfamızdan bu oyun hakkındaki tüm detaylara öğrenecek ve eğlenceli zamanlar geçirmeye başlayabilirsiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi oldukça gibi oyunu gerçekçi kılan ses efektleri ile harika zamanlar geçirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Towtruck Simulator 2015 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Towtruck Simulator 2015 Tanıtım Videosu :

Towtruck Simulator 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,4 Ghz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

alpha polaris indir

Alpha Polaris oyunu yönlendirme usulü oynadığınız ve genel manada bulmaca oyunlarından bir tanesi. Fakat birçok…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...