The Hunter 2012
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : The Hunter 2012 oyunu, avlanma simülasyon oyunları serisinin en son versiyonu ile sizleri müthiş zamanlar bekliyor!

The Hunter 2012 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 18,8 MB
işletim Sistemi : Windows 7/Windows 8/Windows 10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
12.591 Kez indirildi.

The Hunter 2012 Oyunu incelemesi :

The Hunter 2012 oyunu, avcı simülasyon oyunları severler için sitemizde yer verdiğimiz bu muhteşem oyunda daha önce hiç görmediğiniz ortamlar sizi bekliyor. Vahşi doğanın korkunç hayvanlarını avlama deneyimini sizlere verebilecek olan bu mükemmel oyunda harika zamanlar geçirebilirsiniz. Avcılık merakı olan oyun severler tarafından çok sevilen bu ilgi çekici oyunun içerisinde harika deneyimler sizi bekliyor. The Hunter serisi içerisinde oldukça farklı ve benzersiz avlanma heyecanını size verebilecek bu müthiş oyunu çok beğeneceksiniz. Akıl almaz maceralara katılma şansını sizlere veren bu harika oyunun içerisinde inanılmaz gerçekçi maceralar sizi bekliyor.

En yeni dürbünlü sniper tüfeklerinden tutunda son derece etkili silahlarla avlanma deneyimi sizi bekliyor. The Hunter 2012, içerisinde çok farklı yeni vahşi hayvanlar da yer alıyor, geyik, ayı, kurt ve daha fazla çeşitli hayvanlarla tanışacaksınız. İnanılmaz rengarenk manzaralar eşliğinde avlanma deneyimi yaşarken diğer yandan da gerçekçi silahlarla harika maceralara katılabilirsiniz. Oyundaki silahları kullanırken dikkat etmeniz gerekenler var. Oyun içerisindeki haritalara içerisinde avlanacak olduğunuz bölgeye göre silah seçimi yapmalısınız, yağmurlu ve sisli havalarda etkisini kaybetmeyecek olan silahları seçmelisiniz. Operasyon tarzı ilerleyebilecek olduğunuz bölümlerle sizlere sunulan bu müthiş oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Oyunda çok sayıda silah ve mühimmatın yer aldığını sizlere söyleyebiliriz.

Eski sürümlerinde sürekli hayvanların gelmesini bekliyorduk, bu sürümde ise bu kez size verilen özel takip ve harita analiz cihazı sayesinde orman içerisindeki avlanabilen hayvanları bulacaksınız. Yeni özellikleri çok sayıda ve her biri her keşif yapmanızı sağlayabilecek hemde dilediğiniz hayvanları bulmanıza yardımcı olabilecektir. The Hunter 2012 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Grafikleri oldukça iyi ve son derece etkili ses efektleri ile hazırlanan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

The Hunter 2012 Oyunu Ekran Görüntüleri :

The Hunter 2012 Tanıtım Videosu :

The Hunter 2012 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Windows 8/Windows 10
  • Gereken işlemci : Intel® Pentium Dual Core 2.0 GHz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 18,8 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Dying -Light-indir

Dying Light oyunu, tamamen kurgusal bir şehir olan Harran, etrafı duvarlarla çevrilmiş koca bir karantina…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...